LG Optimus Black Güncellemesi Nasıl Yapılır

0
1904

LG P970 Optimus
LG Optimus Black Güncellemesi Nasıl Yapılır
Ön Hazırlık

İlk olarak telefonunuzun yedeğini almayı unutmayın, çünkü telefonunuzda bulunan “Resim, Müzik, Rehber ” gibi önemli verileriniz silinecektir. Yedekleme işlemi için LG PC Suite IV programını kullanabilirsiniz. Yedekleme işleminden sonra ise telefonumuzu güncelleyebiliriz.
güncelleme1

LG PC Suite sayesinde telefonumuzun gerekli tüm driverleri bilgisayarımıza kolaylıkla yüklenmiş oluyor. İsterseniz güncelleme işlemini PC suite yardımı ile de yapabilirsiniz. Yapmanız gereken şey ilk olarak telefonunuzu pc suite yardımı ile bilgisayarınıza bağlamak. İkinci adım olarak telefonunuzu “güncelle” sekmesine tıklıyarak güncelleştirme işlemini başlatmak. PC suite yardımı almadan güncelleştirme yapmak için ise LG Mobile Destek Aracına ihtiyacınız vardır. Bu dosyayı indirmek için tıklayınız.

Dosyayı indirdikten sonra dosyanın kurulumunu gerçekleştiriyoruz ve daha sonra telefonunuzun pilini çıkartarak ses açma tuşunu basılı tutarak telefonunuzu usb kablosu yardımı ile bilgisayarınıza bağlamak. Telefonunuzun ekranında “S/W Upgrade Please wait while upgrading…” yazısı çıkmalıdır. Gerekli driverleri yüklediğimiz için “yükseltmeyi başlat”a tıklayabiliriz.

güncelleme2

güncelleme3

Kaynak http://blog.lgturkiye.com/2012/07/31/lg-optimus-black-guncellemesi-nasil-yapilir/

Önceki İçerikInverter Klima Nedir? Özellikleri Nelerdir?
Sonraki İçerikAndroid Telefonlarda Google Arama Geçmişi Nasıl Silinir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz