İstartpageing Nasıl Silinir

1
1567

Bilgisayarlarımıza yada kullandığımız cihazlara her gün yeni programlar yada eklentiler yüklemekteyiz.Tabi özellikle yüklediğimiz eklentilere dikkat etmek zorundayız.Bazı yüklediğimiz programlardan sonra dikkatli incelemezsek yeni bir tarayıcı eklentisi ile karşı karşıya kalabilir ve silinmez hale gelebilir.Bu durumlardan birisi ise son zamanlarda karşımıza çıkan İstartpageing virüsü diyebiliriz.Tam olarak bir virüs gibi olmazsa eksik yanı kalmıyor diyebiliriz. İstartpageing kullanmakta olduğumuz tarayıcıya yerleşerek istediğimiz arama sayfasına erişmemizi engelliyor ve kolay kolay silinmiyor.

Tabi istediğiniz arama motoru ile arama yapmak isteyeceksiniz ama İstartpageing sayfası ile karşılaşacaksınız ve silmek isteyeceksiniz.Bu durum ise aynı zamanda bilgisayarınızın yavaşmasına da sebep olacaktır ve işlerinizde sorun haline gelecektir.Peki İstartpageing nasıl silinir yada İstartpageing nasıl kaldırılır…

İstartpageing eklentisini kaldırmak için ise AdwCleaner programını bilgisayarımıza yüklemek ve taratmak gerekmektedir. AdwCleaner kısa süre içerisinde bilgisayarınızı tarayacaktır ve sorunları yada diğer sorunları sizse gösterecektir.Tarayama işleminden sonra ise

AdwCleaner-tarama-islemi

Tarama işleminden sonra ise bilgisayarınız yeniden başlayacaktır ve karşınıza yapılan işlemler ve giderilen hatalar ile oluşan bir text dosyası gelecektir.Buradan sonra Google Chrome tarayıcınız tekrar açtığınızda sorunun ortadan kalktığınız göreceksiniz.

Önceki İçerikTürkiye’nin İş Arama Motoru: Neuvoo!
Sonraki İçerikWordPress Blogunuzu Spamlardan Korumak
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz