İsmek 2012 – 2013 eğitim ve öğretim dönemi kayıtları

0
1027

İSMEK’te 2012 – 2013 eğitim ve öğretim döneminin kayıtları, 3 Eylül 2012 tarihinde başladı. İSMEK’in ücretsiz sanat ve meslek eğitimlerinden yararlanmak isteyen ve ilköğretim yaşını doldurmuş kursiyer adaylarının İSMEK kurs merkezlerine kimlik fotokopisi ile başvurmaları yeterli oluyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları İSMEK’te yeni eğitim ve öğretim dönemi heyecanı başlıyor. 3 Eylül 2012 Pazartesi günü başlayan kayıtlarda, herhangi bir branşta eğitim almak isteyen kursiyer adaylarının kimlik fotokopisi ile kurs merkezlerine başvurmaları yeterli oluyor. Spor branşlarında eğitim almak isteyen kursiyerlerden ise yasal zorunluluk gereği, spor yapmalarına engel olmadığını bildiren sağlık raporu isteniyor. İSMEK’te eğitim almak için, yaş sınırı olmaksızın ilköğretim yaşını tamamlayan herkes, kayıt yaptırabiliyor.

Yeni bir meslek edinmek, mesleğinde ilerlemek, öğreneceği bir sanatla yeteneğini keşfetmek ya da aile bütçesine katkıda bulunmak isteyen herkesin, ilgisine göre branş bulabileceği İSMEK’te eğitim almak isteyenlerin, bazı branşlarda kontenjanların ilk günden dolması nedeniyle kayıt yaptırmakta geç kalmamaları gerekiyor.

İSMEK, 2012 – 2013 eğitim ve öğretim döneminde, el sanatlarından bilişime, çocuk gelişiminden müziğe, giyimden yiyecek ve içecek hizmetlerine, 29 alan altındaki 218 branşta, 228 kurs merkezinde ücretsiz sanat ve meslek eğitimi verecek. Kursiyer adayları, eğitimi verilen branşlarla ilgili detaylı bilgiyi, kurs merkezlerindeki yetkililerin yanı sıra, internet sitemizde branşların tanıtıldığı linkleri açarak alabilirler.
Geçtiğimiz yılki eğitim ve öğretim döneminde 228 kurs merkezinde, 181 farklı branşta, 216 bin 500 kursiyere eğitim veren İSMEK, bugüne kadar toplam 1 milyon 394 bin mezun verdi.

Önceki İçerikİsmek 2012-2013 kurs kayıtları
Sonraki İçerikwilheml Röntgenin X ışınları kullanarak çektiği ilk görüntü
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz