İphone İnternet Arama Geçmişi Nasıl Silinir

9
49821

apple-new-model-iphone-5s
Bilgisayarda internet tarayıcısı ile girdiğiniz sitelerin geçmişini silebildiğiniz gibi yani ziyaret ettiğiniz siteleri nasıl siliyorsanız yeni nesil cep telefonlarındada girdiğiniz siteleri silebilirsiniz.Tabi sadece iphone değil diğer tüm cihazlardada çok silebilirsiniz.

Biz burada iphone cihazlarda arama geçmişi nasıl silinir,girdiğiniz siteler nasıl sinilir onu anlatacağız.İlk olarak telefonunuzdan ayarlar bölümüne giriş yapınız.Daha sonra ise sarafi ile giriyorsanız safari bölümüne giriş yapınız.Giriş yaptıktan sonra ise karşınıza gelen ilk ekranda tarihçeyi sil,çerezleri verileri sil şekliden bir bilgi çıkacaktır.Bunları dokunduktan sonra işlem tamamlanmış olacaktır.

iphone_cerezleri_temizleme

Önceki İçerikTRT Radyo iPhone – iPad Uygulaması
Sonraki İçerikKayıt Defteri Düzenleme Programları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

9 YORUMLAR

  1. Çok teşekkür ederim peki bir şey daha sormak istîyorum ben youtube’a oturum açmadan giriyorum acaba öylede geçmişi kayıt ediyomudur izlediğim videolar falan geçmişte duruyomudur?

  2. Benim google hesabım yok youtube hesabımda yok youtube a oturum açmadan giriyorum acaba youtube da yaptığım izlediğim şeylerin kaydı tutuluyormu?? Cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler

  3. Merabalar. Benim google ve youtube da hesaplarım yok yani ikisindede oturum açmadan kullanıyorum. Acaba youtube geçmişi telefonumda kalıyomudur

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz