iOS 8.2 Güncellemesi Yayınlandı

0
1115

iphone-ios-guncelleme
Apple’ın mobil işletim sistemi olan İOS için daha önce 8.2 betayı duyurmuştuki dün yapılan lansmanından sonra 8.2 güncellemesi yayınlandı ve kullanıcıları ile buluştu.OTA güncellmesi olarak yayınlanan 8.2 sürümünü destekleyen cihazlar ise iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, tüm iPad modelleri (ilk üerim hariç) ve beşinci nesil iPod Touch bulunuyor.

Yayınlanan bu güncelleme ile birlikte gelen değişikliklerden en çok dikkat çeken bölümü ise tanıtımı yapılan Apple Watch ürünü için yeni uygulamalar olmasıydı.Bu güncelleme ile birlikte yeni ürünü daha aktif kullanılabilecek.

Bu güncellemeyi kurmak isteseniz ise Wifi ile güncelleme yapabilir,istersenizde İtunes yardımıyla yapabilirsiniz.Eğer wifi ile yaparsanız sadece mevcut sürümün üzerine ekleme yapacaktır.Bu işlemi ise Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümünden yapabilirsiniz.İtunes ile yapmak isterseniz ise buradan kontrol edebilir ve kolayca yapabilirsiniz.

apple-ios-guncelleme-geldi

Önceki İçerikAkıllı Telefonunuzun Pil Ömrünü Uzatacak Yöntemler
Sonraki İçerikCep Telefonu İle Daha İyi Fotoğraf Nasıl Çekilir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz