iOS 8.0.1 Geri Çekildi

0
1133

apple_17
Apple 9 Eylül tarihinde yapmış olduğu ve oldukça ses getiren, günler öncesinden Apple Store’lar önünde kuyrukların oluşmasına neden olan iPhone 6 etkinliğinin üstünden çok geçmeden işletim sistemi iOS için son sürümü olan iOS 8.0.1 versiyonunu yayınlamıştı.

Apple işletim sisteminin güncelleme aralığı rakibi Android kadar sık periyodlarda oolmuyor. Ancak güncelleme geldikten sonra da bunun Apple cihazlarında tamamen uyum sağlamaması kullanıcıları çileden çıkarmaya yetiyor.

Apple geçen hafta kullanıma sunduğu iOS 8.0.1 versiyonu bir çok hata ile kullanıcıları karşı karşıya bıraktı. Sayısı oldukça fazla kullanıcı son sürümü yükledikten sonra TouchID ya da hücresel ağları kullanamadı. Bir çok platformdan Apple’a şikayet yağdı. Apple bu şikayet ve kullanıcıları zor durumda bırakan sürece kayıtsız kalmadı ve daha bir kaç gün önce çıkardığı iOS 8.0.1 sürümünü geri çekmek zorunda kaldı. Ara bir düzeltme versiyonu yayınlanmış olsa da bu da sorunları çözmekten yana etkili olamadığı için Apple iOS işletim sistemi için sunduğu son versiyonu biraz da zorunda olarka geri çekti.

Geri çekme işlemi bu akşam saatlerinde gerçekleşti. iOS 8.0.1 güncellemesini indiren kullanıcılar doğrulama hatası ile karşılaştılar. İsteyen kullanıcılar iTunes ya da iCloud yoluyla iOS 8 sürümüne geri dönüş yapabilirler.

Önceki İçerikBisikletçilerin Seveceği Android Uygulamalar
Sonraki İçerikMalesef Ayarlar Durdu Hatası ve Çözümü
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz