Bisikletçilerin Seveceği Android Uygulamalar

0
1309

 

Günlük hayatımızda ister sağlıklı yaşam için olsun isterse ulaşım vasıtası olarak kullanıyor olalım bisikletler birçoğumuz için hayat kurtarıcı. Bisiklet yaz-kış demeden kullanılabildiği gibi birçok kullanıcı için bir tutku. Tabi ki teknolojiyle birlikte ceplerimize giren akıllı telefonlarda birçoğumuz için günlük yaşantımızda vazgeçemediğimiz gereçlerden birtanesi. Şimdi sizin için bisiklet sürerken işinizi kolaylaştıracak birkaç uygulamadan bahsedelim.

Bisikletli Ulaşım Haritası

bisikletli-ulasim-haritasi

Bisikletli Ulaşım Platformu – BUP’un yayınladığı uygulamadaki haritayla, kentte kullandığımız toplu taşıma araçlarında hangi saatlerde, bisikletiniz için ne kadar ek ücret ödemeniz gerektiğini öğrenebiliyorsunuz.

Bisikletli Ulaşım Platformunun hazırladığı bu haritada şu bilgileri bulabilirsiniz:

* Bisiklet Yolları
* Bisiklet Tamircileri
* Bisiklet Dostu İşletmeler
* Kiralık Bisikletler
* Bisiklet Park Noktaları
* Tehlikeli Mazgallar
* Toplu Taşıma Noktaları

Harita, sürekli olarak güncellenmektedir.

indir

Bike Repair

Bike-Repair

Bisiklet doktoru sizler gibi binlerce bisiklet kullanıcısının yaşadığı problemleri ve çözümlerini anlatan küçük bir not defteri gibi. Uygulamanın en iyi yönlerinden biri herhangi bir bisiklet parçasının resmini seçerek de detaylı bir arama imkanı bulabilmeniz. “Bike” butonuna tıklayarak, ilgili parçayı seçin ve olası tüm problemler ve çözümleriyle baş başa kalın.
Bisikletinize zarar vermeden bakım ve temizlik yapmak mı istiyorsunuz? Bisiklet doktoru size nasıl olduğunu gösterecektir!

indir

Bike Gear Calculator

Bike-Gear-Calculator

“Bisikletçiler tarafından bisikletçilere” sloganıyla kullanıcılara lanse edilen uygulama, alanındaki ilk bisiklet dişli hesaplayıcısı. Yeni bir bisiklet toplamayı düşünenler de unutulmamış ve olası test sonuçları da yine uygulama kullanıcılarına sunulmuş.

indir

Önceki İçerikKendi Adıma Hat Almak İstiyorum
Sonraki İçerikiOS 8.0.1 Geri Çekildi
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz