İnternet Download Manager Nasıl Silinir

25
18963

İnternet Download Manager Nasıl Kaldırılır
Internet Download Manager (IDM) ile indirme işlemlerinizi 5 katına kadar hızlandırabilir, yarım kalan işlemlere devam edebilir veya indirme işlemi programlayabilirsiniz. Herhangi bir nedenden ötürü oluşan kesintilerle akıllı devam etme özelliğiyle kaldığı yerden devam edebilmektedir. IDM, kolay arayüzü ve tüm tarayıcılarla entegre çalışmasıyla en popüler indirme yöneticisi olmuştur.
Internet Download Manager, diğer indirme yöneticilerinin aksine indirme işlemi sırasında indirilen dosyayı dinamik olarak bölümlere ayırır ve bağlantı kopması yaşanmadan indirme işlemini sonlandırır.
İnternet Download Manager Bilgisayarınızdan kaldırmak istiyorsanız bu işlem hem bilgisayar hemde tarayıcı üzerinden kaldırmanız gerekmektedir. Bazı programlar bilgisayara kurulduğu gibi aynı zamanda kullandığımız tarayıcılara da kurulmaktadır.
Proxy sunucuları, ftp ve httpd protokolleri destekler, firewalleri aşabilir, yeniden yönlendirmeleri takip eder, çerezleri kaydeder, dilerseniz sunucu girişi yapar. Internet Download Manager; Internet Explorer, Opera, Firefox, Google Chrome gibi popüler tüm tarayıcılardaki indirilme işlemlerinde otomatik olarak devreye girmektedir.

Windows işletim sistemi kullanıyorsanız Program-Ekle kaldır işlemi ile bilgisayarınızda bulunan programları kaldırabilirsiniz. Bu işlem için ise Denetim Masasına Giriş yaparak Program Ekle- Kaldır bölümüne giriş yaparak istediğiniz programı ve konumuzda olduğu gibi İnternet Download Manager programını kaldırabilirsiniz.

Program ekle kaldıra bölümünden sonra ise tarayıcı üzerinden de kullanılan İnternet Download Manager programını kullandığınız tarayıcılardan da kullanabilirsiniz ve bilgisayarınızdan kaldırmak istiyorsanız tamamen kaldırmak isteyebilirsiniz.

Google Chrome tarayıcısından kaldırmak istiyorsanız yukarıdaki görseli izleyerek Google Chrome üzerinden de kaldırabilirsiniz. Bu işlemi ise Google Chrome ayarlarından ve eklentiler bölümünden tamamen kaldırabilir yada pasif duruma getirebilirsiniz..

Önceki İçerikCivciv yem, çocuk can derdinde
Sonraki İçerikNumara engelleme nasıl yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

25 YORUMLAR

  1. ne olursa ve ne yapılırsa yapılsın şunu anladım ki.idm asla kaldırılamaz frmat dısında..ben her yolu ve her ne yazılırsa denedim asla ve diyorum ki asla kaldıramazsınız…öyle dll.dosyası kullanmıski..degil regediti temizlemek tüm ayarlar revu veya your unistaller asla kaldırılamıyor .kaldırdım pc’den diyen de yalan söylemektedir .. o KADAR

  2. Arkadaşlar Merhaba Bugün Size İDM Nasıl Kaldılılır Anlatıcam…

    Evet Arkadaşlar Öncelikle Başlat Menüsüne Giriyoruz Sonrasında Denetim Masası Yazıyoruz Ve Giriyoruz Program Ekle Kaldır Menüsüne Giriyoruz Ve İDM Yazıyoruz İDM Ekrana Geldikten Sonra Sağ Tıka Tıklıyoruz Sonra Program Kaldıra Tıklıyoruz Bilgisayar Kapalıp Kapanıcak Ve İDM Sorunu Giderlicek

    KESİN ÇÖZÜMDÜR …
    YARDIMIM DOKUNDUYSA ÇOK MUTLU OLURUM…
    SAYGILARIMLA MUHARREM… 😀

    • şöyle yapınız internet download manager programını açınız yukarıkida olan seçenekler bölümüne giriniz ve genel yazan yerden kullandığınız tarayıcıyı çıkartınız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz