İnstagram Resimlerini Telefona Kaydetmek

0
1414

instagram_embed_kodu
Özellikle son facebook da tarafından satın alındıktan sonra büyük bir patlama yaratan instagram uygulaması tüm platformlarda en çok kullanılan uygulama haline geldi.Günlük milyonlarda etiketin girildiği ve binlerce resmin paylaşıldığı uygulama özelliklede video paylaşım özelliği ilede büyük bir beğeni toplamıştı.
Zamanla sadece uygulamalar değil bu uygulamara ek olarak farklı uygulamalarda çıkabiliyor.Bunlar bazen beğeni uygulamaları bazende şimdi anlatacağımız gibi instagramda yüklenen resimleri telefonunuza indirme uygulamaları gibi olabilir.
İnstaSave programı ile instagramda yüklenen resimleri istediğiniz gibi telefonunuza kayıt edebilirsiniz.Programın kullanımı gayet basit..İlk olarak programı telefonunuza Google Play marketten indiriniz.Daha sonra ise instagram hesabınıza ait kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapınız.

InstaSave-instagram-resim-kayit-etmek
Daha sonra ise kayıt etmek istediğiniz resmi seçiniz ve yukarıda bulunan disket iconuna tıklayınız.Size resmin nereye kayıt edilecek olduğunu uyarı şeklinde söyleyecektir ve işlem tamamlanacaktır.

Önceki İçerikModa Takipçileri İçin Android Uygulamalar
Sonraki İçerikWhatsapp’ta Bellek Yetersiz Hatası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz