HTC One A9 En iyi 4 Özelliği

0
963

HTC’nin 20 Ekim’de yurt dışıyla aynı anda İstanbul’da tanıttığı HTC One A9 bildiğiniz gibi İphone 6S modeline çok benzemesi nedeniyle büyük tepki topladı ve yeni bir tartışma konusu haline geldi.Tabi durum sadece bu değil aynı zamanda yeni çıkan HTC One A9 iphone 6S modelinde daha iyi ve daha geçerli özellikleri var diyebiliriz.Özellikle kasa yapısı ile iki telefon arasında çok az farklar var.Bizde sizler için HTC One A9 özelliklerini yada diğer markaların modellerinden daha iyi olan 8 özelliğini anlattık.

1-HTC One A9 ekranı daha büyük ve çözünürlük olarak daha iyi diyebiliriz.One A9’un 5 inç ekranı 1080 x 1920 çözünürlük ve 440 ppi değeri bulunuyor.

2-Uh Oh Koruma Programı ile cihazınız güvende diyebiliriz.Cihazınız 1 yıl içerisinde düşse bile yada kullanıcı hatası olsa bile cihaz için bire bir değişim sağlanıyor.Üstelik cihazınız tamir edilmiyor; sıfır bir cihaz veriliyor.

3-HTC One A9 da RAW Çekebilen ve OIS Özellikli kamera bulunuyor.Eğer fotoğrafçılıkla ile uğraşıyorsanız bu özellik çok işinize yarayacak gibi görülüyor.OIS özelliği sayesinde El titremesine karşı önlem alınmış durumda.

4-HTC One A9 modelinde en dikkat çeken özelliklerinden biriside ses sistemi diyebiliriz.Bildiğiniz gibi HTC modellerinde BoomSound kullanılıyor.Stereo ses sistemi kullanılmasada BoomSound özelliği sizi tatmin edebilecek bir düzeydedir.Özellikle film ve müzikte çok işinize yaracaktır.

Önceki İçerikApple iPhone 6 ve LG G4 Karşılaştırması
Sonraki İçerikMac Os Açılışta Çalışan Programları Kapatmak
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz