Hotmail.com.tr açıldı kendi isminizle mail alma fırsatını kaçırmayın

16
1757

Uzun süredir beklenen .tr uzantılı Hotmail elektronik posta servisi hizmete açıldı. İsminizin sonuna rakamlar eklemedem mail adresi almak istiyorsanız, acele etmeniz gerekiyor. Yapmanız gereken www.hotmail.com.tr adresine girip Kaydol butonuna tıklayarak ilgili alanları doldurmak. HOTMAİL COM TR UZANTILI E-POSTA ADRESİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Önceki İçerikFacebookdan Video İndirme (yehha.org)
Sonraki İçerik14 Şubat Sevgililer Günü Hediye Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

16 YORUMLAR

  1. 😛 HEHE HEDİYELERİ SİZDEN ÖNCE KAPTIM BİLE BOŞUNA UĞRAŞIOSUNUZ
    😛 BİZ GALATASARAYLIYIZ OĞLUM TABİ HEDİYELERİ KAPARIZ XD XD XD XD XD XD

  2. ablacım işkence gören bi kız okadar çok birisiyle mesajlaşamaz ve mesaj çekmeye alışık bi insan öyle çok hızlı yazı yazarki takip edemezsin bile o yüzden farketmemiş olabilir kocası.

  3. slm ebru haanım sizi büyük hayranlık la seyrediyorum.Ben ve çocuklarım plates hareketlerini yapmaya çalışıyoruz.Biraaz zorlansakta yapabildiğimizi yapıyoruz.Bu hareketler işe yarıyor.Sizi çok seviyoruz:)

  4. ıyı gunler muge hanım ben urfadan ömer ya buharunun sözlerının hep sı yalan lutfen buna erkek demeyın erkek li gimden utanıyorum ben bekarım degıl karımı cocugumun kız arkadaşımın başına boylebır durum gelse dun yayı yakarım bu nasıl bır ınsan kı karısını olduruyorlar halen orda oturuyor bıle bıle susuyor neyse daha coksey soylenmesı gerekıyor ama bunun gıbılere hıc bırsey soylen mıyor soyleyecek bısey bulamıyorum ıı gunler saygılar …

  5. Allah aşkın müge hanım mehmet yalan söylüyor bi bakışlarına bakın allah aşkına gözlerini nasıl kaçırıyo birde karşısında büyük olduğunu unutmasın saygılarımla

  6. merhaba müge hn, bugün yine programınızda sadece laf kalabalığı vardı hiç bir konu işlemediniz. sanırım bayram üstü fazla konu işlemek içinizden gelmiyor. bir de bu kafar reklam da pes doğrusu pes, hiç bir fırsatı kaçırmayıp reklam koyuyorsunuz.

  7. bu e-mail adresine yazdığımız, gönderdiğimiz ve aldığımız e-posta kutusunu açamiyoruz. bize yol gösterici e-postanızı bekliyoruz. cevaplayiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz