Heydex Nasıl Kaldırılır

0
2047

heydex-nasıl-silinir
Heydex Nasıl Kaldırılır

Kaldırma Sayfası:

(1) Chrome tarayıcısını açtıktan sonra sağ üst köşesinden “Ayarlar”ı seçin, Ayarlar sayfası açıldıktan sonra “Başlangıç” “Yeni Sekme sayfasını aç” seçin ve tarayıcınızı kapatın.
(2) Masaüstü Chrome kısayoluna sağ tılayın ve “Özellikleri” seçin, “Kısayollar” sekmesi altındaki “Hedef”kutusunun içeriğini temizleyin. “Başlama Yeri” içeriğini kopyalayın (“C:\Users\username\AppData\Local\ Google\Chrome\Application”) ve sonra “Hedef” kısmına yapıştırarak arkasına “\chrome.exe ” ekleyin, “Uygula” yı tıklayın ve çıkın.

chromeunweb_tr

İnternet Explorer İçin
Kaldırma Sayfası:
(1) İnternet Explorer açtıktan sonra menüden “Araçlar” “İnternet Seçenekleri” “Genel” sayfasının altındaki kısmı temizleyin ve sonra tarayıcınızı kapatın.
(2) Masaüstü IE kısayoluna sağ tıklayın ve “Özellikleri” seçin, “Kısayollar” sekmesi altındaki “Hedef”kutusunun içeriğini temizleyin. “Başlama Yeri” içeriğini kopyalayın (“C:\Program Files\Internet Explorer”) ve sonra “Hedef” kısmına yapıştırarak arkasına “\iexplore.exe” ekleyin, “Uygula” yı tıklayın ve çıkın.

ieunweb_tr

Kaldırma Sayfası:

Masaüstü Firefox kısayoluna sağ tılayın ve “Özellikleri” seçin, “Kısayollar” sekmesi altındaki “Hedef”kutusunun içeriğini temizleyin. “Başlama Yeri” içeriğini kopyalayın (“C:\Program Files\Mozilla Firefox “) ve sonra “Hedef” kısmına yapıştırarak arkasına “\firefox.exe ” ekleyin, “Uygulaya” tıklayın ve çıkın.

firefoxunweb_tr

Not : Windows 7 Kullanıyorsanız başlat yanındaki sık kullandığınız hangi tarayıcıya bulaştıysa mutlaka oradan kaldırmanız ve tekrar sabitlemeniz gerekmektedir.

Önceki İçerikNokia Telefonlarda Fabrika Ayarlarına Geri Dönmek
Sonraki İçerikBioshock Infinite Sistem Gereksinimleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz