Hediyeci mobi Nasıl İptal Edilir

1
5144

Son zamanlarda hangi gsm operatörü olursa olsun hatlara gelen mesajlardan biriside Hediyeci mobi üzerinden gelen mesajlardır.Bu mesajlarda ise Ücretsiz 4 GB internet paketi kazanabileceğiniz gibi mesajlardır.Bazı mesajlarda oyun yada uygulama mesajı yada arkadaşlık mesajları olabilir.Bu gibi durumlarda eğer mümkünse hızlı bir şekilde mesajı silmek ve itimat etmemektir.Aksi halde faturalı bir hat kullanıyorsanız kullanım ücreti olarak Turkcell için üç aylık kullanım bedeli 56 TL, Vodafone için aylık 56 TL, Turk Telekom için aylık 49 TL’dir. gibi yüksek bir bedel ödeyebilirsiniz.Tabi iptal etmezseniz durum dahada kötü olabilir ve her 3 ayda bir yenileyecektir.

Ücretsiz 4 GB internet paketi kazanabileceğiniz HediyeciMobi servisi Turkcell için üç aylık kullanım bedeli 56 TL, Vodafone için aylık 56 TL, Turk Telekom için aylık 49 TL’dir.
Abonelik iptali için IPTAL ET yazarak 7979’a ücretsiz SMS gönderebilirsiniz. Müşteri Hizmetlerimiz: 0850 532 08 93

İptal mesaj yukarıda ve kendi sitesi üzerinden açıklanmıştır..İptal mesajını attıktan sonra ise mutlaka tekrar mesajını atarak paketiniz olup olmadığını öğrenmelisiniz.

Genel olarak ise android işletim sistemine sahip bir telefon kullanıyorsanız 4 haneli olan numaralara mesaj atamıyorsanız vereceğimiz linkten bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

4 Haneli numara mesaj başarısız hatası çözümü

Önceki İçerikGeneral Mobile Gm 5 Plus Zil Sesi Nasıl Değiştirilir
Sonraki İçerikTurkcell SimClub At Yarışı İptal Etmek
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz