Hearthstone: Heroes of Warcraft Kart Oyunu

0
1675

Hearthstone-Heroes-of-Warcraft

Blizzard’ın 15 kişilik ekibiyle geliştirdiği yeni oyunu Hearthstone: Heroes of Warcraft ile kart oyunları piyasasına hızlıca giriş yaptı. Ücretsiz oynama olanağı sunan yapısıyla birlikte oyuncuları kendine çekmeyi hedefleyen oyunun oyuncular arasında hızla yayılacağını söyleyebiliriz. Oyunda Rexar (Hunter), Uther Lightbringer (Paladin), Garrosh Hellscream (Warrior), Malfurion Stormrage (Druid), Gul’dan (Warlock), Thrall (Shaman), Anduin Wrynn (Priest), Valeera Sanguinar (Rogue) ve Jaina Proudmoore (Mage) isminde 9 ayrı grubu temsil eden 9 ayrı oyuncudan birini seçmemiz isteniyor.

Hearthstone-Heroes-of-Warcraft1

Oyunun ücretsiz olmasıyla birlikte yapımcılar PC ve MAC için olmak üzere iki farklı sürümü oyuncuların beğenisine sundular. Oyunu indirmek için gerekli bağlantıları aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca oyunla ilgili aşağıda ki oynanış videosunu inceleyebilirsiniz.

Oyunu İndirmek İçin İndirme Linkleri :
PC Versiyonu İçin : Hearthstone PC
MAC Versiyonu İçin : Hearthstone Mac


Hearthstone: Heroes of Warcraft Oynanış Videosu

Önceki İçerikVodafone Lira Transferi Nasıl Yapılır?
Sonraki İçerikSwiftkey iOS Ortamına Geliyor
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz