Hattımı Üstüme Almak İstiyorum

59
40348

Turkcell Avea Vodafone
Hattımı Üstüme Almak İstiyorum
Daha önceden hattı üstüne alma işlemi biraz uzun ve masraflı bir işlemdi.Ama artık hangi hattı kullanıyorsanız (Turkcell,Avea,Vodafone) onun bulunduğu en yakın ana bayisine giderek kimliğiniz ile bu işlemi kolayca yaptırabilirsiniz.

Önceki İçerikAndroid Şekilli Ekran Kilidi Nasıl Kırılır
Sonraki İçerikAndroid Pil Yüzdesi Gösterme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

59 YORUMLAR

        • Faturalı hattı devralan kişi devir için başvurduğu ve Devir Beyan Formu’nu imzaladığı tarih itibarıyla henüz faturaya dönüşmemiş haberleşme hizmetlerine ilişkin ücretleri, abonelik ve ek hizmetlere ilişkin ücretleri (roaming, kampanya erken iptal ücretleri, gecikme faizi bedelleri vb.) ve bu işlemlerden doğan tüm devir masraflarını (Yeni Tesis Özel İletişim Vergisi, TGM ruhsat ücreti, TGM kullanım ücreti) devralmış olur. Devir aldığı hatla ilgili olarak yeni abonelik işlemleri yapılacak olup, ilk abonelikte tahakkuk eden vergiler, devir alan abonenin ilk faturasına yansır. Devir başvuru tarihi itibarıyla faturalandırılmış borçlar ise, devreden kişinin ödeme sorumluluğundadır. Devir işleminin gerçekleşebilmesi için devreden kişinin bu tutarı ödemesi gerekmektedir. Faturasız hatlarda sadece devir masrafları devir alan tarafından ödenir (Yeni Tesis Özel İletişim Vergisi, TGM ruhsat ücreti, TGM kullanım ücreti) ​

          Kaynak : http://www.turkcell.com.tr/yardim/hattiniz/abonelik-islemleri/devir-icin-hangi-vergiler-ve-ucretler-odenir

  1. Ben 7 yıldır faturasız avea hat kullanıyorum . Dün itibarıyla hattımı kaybettim. hat da teyzemin üzerine ve görüşmemiz imkansız ne yapmak gerekiyor .yardımcı olursunuz sevinirim.

  2. babamın üzerine olan bir faturalı hattım vardı kaybettim hattı yeniden almak istiyorum babm şehir dışında çalışıyo ne yapmalıyım

  3. Avea kontörlü hattımı 10 yıldır kullanmaktayım Ancak Sorgulama yaptığımda bir şirket üzerine görünüyor.Ama bu şirketi bulma şansım hiç yok acaba kullandığım numaramı üzerime alabilirmiyim.

  4. Bana ait olmayan ve kime ait olduğunu da bilmediğim Turkcell hattımı avea taşımak istiyorum. Bunun için yapmam gerekiyor? Ücret varsa ne kadar?

  5. Hat sahibi olmadan bayiye beraber gitmeden hattı nasıl üzerimize alıyoruz; Simkart ibrazimi gerekiyor; Asıl hat sahibi gitmiyorsa; ozaman beğendiğimiz numaraları hep adımıza kişinin haberi olmadan kaydettirelem hatların sahibi olalım.

  6. 10 yıllık bir avea numaram var annemin üzerine kaybettim yedek kart çıkartılar şimdi faturalıya geçmek istiyorum hat başkasının üzerine dediler bu nasıl olur anlamış değilim hattı tekrar geri alabilirmiyim ???

  7. merhaba hattım vodafondan alınma ama türk telekomdayım hattı üzerime almak için gittigimde önce vodafona taşıyıp ordan alabilrsiniz deniyor dogrumu

  8. Ben Vodafonelym şuan ama hattın aslı BİMcell hat babamın üstüne abimin üstüne almak istiyorum abim şehir dışında nasıl olcak yardım edin ..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz