Hattımı Bimcell’e Taşımak İstiyorum

0
23592

Vodefone hattım var ama bimcelle taşımak istiyorum.Son zamanlarda bimcellin tarifeleri diğerlerine göre daha iyi bimcell taşıma işlemini nasıl yapabilirim?

Cevap : Yeni bir hat almak istereniz yada sizin dediğin gibi hattınızı bimcell’e taşımak isterseniz en yakın bimcell alışveriş mağazına gitmeniz gerekmektedir.Yani bimell gsm firmasının bir işlem merkezi bulunmamaktadır.

Taşıma işlemi için ise hat sahibi ve hat sahibinin kimliği ile yukarıda anlattığım gibi en yakın bimcell alışveriş merkezine gidip işlem yaptırabilirsiniz.

Hattıma ne kadar süre yükleme yapmazsam kapanır?
Faturasız hatların geçerlilik süresini koruyabilmesi için düzenli olarak yükleme yapılması gerekmektedir. Son yükleme tarihine göre belirlenen Aktif Süre ve Pasif Süre aşağıdaki şekildedir.

Aktif Süre (180 gün): Son yükleme tarihinizden itibaren, 180 gün süresince hattınız hem arama yapmaya hem de çağrı almaya açık olur. 180 günün sonunda tekrar yükleme yapmamışsanız, hattınız dış aramalara kapatılır ve 90 günlük pasif süre uygulaması başlar.

Pasif Süre (90 gün): Pasif süre boyunca hattınız dış aramalara kapalıdır, sadece hattınızdan çağrı alabilirsiniz. Tekrar arama yapabilmek için yükleme yapmanız gerekmektedir.

Pasif sürenin bitimine kadar hattınıza yükleme yapmamanız halinde ise, hattınız tamamen kapatılır ve söz konusu hatta ilişkin Abonelik Sözleşmeniz iptal edilir.

Önceki İçerikİphone Telefonumda Tanımadığım İsimler Var
Sonraki İçerikWhatsapp Telefona Nasıl Yüklenir
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz