Hafıza Kartına Nasıl Format Atılır?

34
5671

Hafıza Kartına Nasıl Format Atılır?
Telefonunuzda kullandığınız hafıza kartına format atmak için ilk olarak bu hafıza kartına uygun bir kart okuyucunuz olması gerekmektedir.MMC bir karta sahipseniz yeni nesil tüm laptoplarda bu mümkün ama Microsd bir karta sahipseniz bunun için farklı aparatlar almanız gerekecektir.

Gereken aparatlara sahipseniz hafıza kartınız bilgisayarına takınız.Daha sonra bilgisayarıma giriniz ve usb belleğiniz olarak çıkan bölüme sağ tıklayarak biçimlendir diyiniz.

biçimlendirme

burada size ntfs mi yoksa fat32 olsun gibi seçenekler sunacaktır.Seçiminizi yaptıktan sonra biçimlendir diyerek işlemi sonlandırabilirsiniz.

Önceki İçerikUsb Flash Bellek Nasıl Biçimlendirilir?
Sonraki İçerikNeed For Seed Shift
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

34 YORUMLAR

  1. ben bütün herçeyi ayarlayabiliyorum fakat kapasiteyi ayarlayamıyorum bazen kendisi ayarladığında ise Windows biçimlendiremiyor diye bir yazı geliyor ne yapmam gerekiyor

  2. arkadaşlar biligisayara takınca böyle bişey gelmiyo ama bilgisayar ‘a gidin ordan kartınızın olduğu klosore sağ tarafa basın ve biçimlendir deyin ozmn alltan başlat deyin eğer biçimlenmiyosa başka bilgisayardan deneyin inşallah işe yarar 🙂

  3. Ben Hafıza kartını Telefona Takıyorum. kartı Okumuyor baska bi telefonada denedim oradada olmadı. arkadasıma söyledim format atılacağını söyledi Bilgisayara takıncada Hafıza kartını Okumuyor Yardımcı Olurmusunuz ?
    🙁

  4. Şimdi buradaki işlemleri yapınca hafıza kartına format mı oluyor yani sıfırlanıyor virüs kalmaz değil mi yeni telefon aldım 1 senelik hafıza kartını ona takacağım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz