Hafıza Dolu Yeterli Hafıza Yok Verilerden Bazılarını Silin Hatası

3
3375

yeterli_alan_yok_hatasi
Nokia marka cihazların özellike symbian işletim sistemine sahip cihazların hemen hemen hepsinde olan en büyük sıkıntılardan biridir Hafıza Dolu Yeterli Hafıza Yok Verilerden Bazılarını Silin Hatası.Buradan cihazın sistemsel özellikleri fazla olmadığı için bu gibi hatarlar veremektedir.

Tabi bu gibi durumlarda en olmadık anlarda karşınıza çıkar yani arama yapamassınız yada mesajlarınız gelmes yada herhangibir bir işlem yapamassınız diyebiliriz.İstediğiniz kadar veri siliniz ama genede bu hata ile karşılaşırsınız.Bu işlemin tek çözümü telefonunuzu formatlamaktır.Yani hard reset işlemi yapmalısınız.

Hard Reset-Format İşlemi Nasıl Yapılır
Nokia Symbian işletim sistemine ait cihazlarda formatlama işlemi basit bir işlemdir.Yapmanız gereken belirli tuşlara kombine bir şekilde aşağıdaki gibi anlatılanı yapmaktır.

N Serisi cihazlar için Telefon kapalı iken * 3 medya tuşlarına basılı tutarak açmaktır.

N97 E72 klavyeli cihazlarda ise Telefon Kapalıyken Klavyedeki sol shift tuşu ,boşluk tuşu ,geri silme tuşu(backspace) ,açma kapama tuşuna El Sıkma Ekranı Gelene Kadar Basılı Tutunuz.

Bu işlemlerden sonra ise cihazınız sıfırlanacaktır ve içinde bulunan tüm bilgiler silinecektir.Size tavsiyemiz bu gibi durumları düşünerek belirli zamanlarda yedek almanızdır.

Önceki İçerikAndroid Telefonlarda Ekran Videosu Nasıl Çekilir
Sonraki İçerikFacebook Sayfama Giriş Yapamıyorum
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

3 YORUMLAR

  1. bendede bu sorun var format atarsam telefona sadece çektiğim resmler müzkler vs. mi gidicek yoksa telde vaolan programlarda mı silinicek. telefon açılıp kapanıyor . açılınca hafıza az telefon hafızasından bazı varileri silin diyor . silmek isteyince menüye girmiyor. menü açılınca galeriye girip fotoları silmek istiyorum ama fotoları açmıyor gene yeterli hafıza yok diyor.usb kkablosuyla pcden sileyim diyorum ama pc ye bağlanmıyor . ne yapacağım ? yardımcı olur musunuz :'(

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz