Android Telefonlarda Ekran Videosu Nasıl Çekilir

2
14913

 

Bildiğiniz gibi bilgisayarda yaptığımız işlemlerin videosunu farklı programlarla çekerek siteler yükleyebilir ve faydalı olabiliyoruz.Genelde en çok kullandığımız ise ekran görüntüsüdür.Artık bilgisayarlarda olduğu gibi akıllı telefonlardada ekran görüntüsü yada ekran videosu çekebliyoruz ve istediğimize izletebiliyoruz.

Android cihazlar için kullanılan program ise Z-Screen Recorder programdır.Program telefonda yaptığınız işlemleri video olarak çeker ve istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.Tabi programı bazı skıntılarıda mevcut mesela program wifi açıkken çalışmıyor.Ancak wifi kapatıp programı açtıktan sonra wifiyi tekrar açabiliyorsunuz.Diğer bir durum ise kullandığınız android cihazı root etmeniz gerekmektedir.

Root Nedir?
Android işletim sistemleri Linux tabanlı bir işletim sistemidir.Nasıl windows işletim sistemlerinde tam yönetim olarak administrator yetkisi veriyorsak android işletim sistemlerindede root’un anlamı odur yani cihaza kullanım için tam yetki vermektir.Bu root işlemi sayesinde cihaza istediğiniz müdahaleyi yapabilirsiniz.

Not : Android cihazınıza root işlemi yaparsanız garanti dışı kalacaktır.

Ekran videosu çekme programını ise Google play storeden indirebilirsiniz.Z-Screen Recorder Programını buradan indirebilirsiniz.

Önceki İçerikNumaramı Değiştirmek İstiyorum
Sonraki İçerikHafıza Dolu Yeterli Hafıza Yok Verilerden Bazılarını Silin Hatası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz