GTA 5 Tofaş Modu ile Yanlama Keyfi

1
3109

GTA 5 oyunu çıktığından beri oyuncular birçok farklı modlar ve eklentilerle GTA 5 için oyunu daha renkli hale getirmeye devam ediyor.Bu modlardan yayınlanan en son mod ise ülkemiz için oyuna taşıyor.GTA Türk ekibi tarafından geliştirilen GTA 5 Tofaş Modu ile efsane olmuş bu aramayı kullanma şansını oluyor ve oyun sizin için daha eğlenceli bir hale geliyor.Doğan ve Şahin’i Los Santos yollarında kullanabilmenizi mümkün kılmakta. Mod sayesinde güvenli bir şekilde tüplü ve öfkeli olarak asfaltta lastik yakabilir, aracınızla yanlayabilir sıfır çizebilirsiniz.

GTA 5 Tofaş Modu ile oyuna eklenen tofaş arabaları modifiye ederek tercihlerimize uygun şekilde yapılandırabiliyoruz.Araba üzerinden istediğiniz gibi değişiklikler yapabilir ve jantlarını, egzozunu değiştirebilir, aracınıza neon ışıklar ekleyerek nerede olursanız olun varlığınızı belli edebilirsiniz.GTA 5 Tofaş Modunu ücretsiz olarak indirebilir.Fakat modu eklediğiniz zaman farklı bir durum ortaya çıkıyor.Bu da eğer oyunun orijinal versiyonuna sahipseniz oyunun sunucularından banlanabileceğiniz anlamına geliyor.

GTA_V_Tofas Yaması

GTA 5 Tofaş Modu Nasıl Yüklenir
1-ovisetup açıldıktan sonra karşınıza oyun seçme ekranı çıkacak. Bu ekranda GTA 5 Windows versiyonunu seçin
2-Açılan pencereden GTA5.exe’nin bulunduğu klasörü seçin ve continue tuşuna tıklayın
3-Bu adımdan sonra oyun dosyaları karşınıza gelecek. Open IV programının üst bölümünde yer alan Edit Mode tuşuna tıklayın
4-Bu sayfa üzerinden indirdiğiniz GTA 5 Tofaş Modu’nun arşiv dosyasını Winrar ile açın
Aşağıda bulunan dosyaları doğru konuma kopyalamasınız..

-premier.yft, premier.ytd, premier_hi.yft dosyalarını x64e.rpf\levels\gta 5\vehicles.rpf konumuna,

-prem_exhaust1_mod.yft, prem_exhaust2_mod.yft, prem_skirt_f_mod.yft prem_skirt_mod.yft, prem_spoiler_mod.yft dosyalarını x64i.rpf\levels\gta 5\vehiclemods\premier_mods.rpf konumuna,

-Eğer aracınızın arkadan çekişli olmasını isterseniz handling.meta dosyasını update\update.rpf\common\data konumuna kopyalayın.

NOT: GTA 5 Tofaş Modu resmi bir GTA 5 modu değildir. Bu modu kullanmanız eğer oyunun orijinal versiyonuna sahipseniz oyun sunucularından banlanmanıza sebep olabilir.Bu mod ile oluşabilecek hatalar ve sorunlar tamamen kullanıcı sorumluluğundadır ve modu yüklemeden önce mutlaka yedekleme yapmayı unutmayınız..

Önceki İçerikInstagramda Geçici Olarak Engellendin Sorunu
Sonraki İçerikAsus Zenfone 2 Desen Kilidi Kırmak
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz