Grupanya nedir?Grupanya Nasıl Çalışır?

0
2823

Şehrinizi Keşfetmenin En Hesaplı Yolu!

Grupanya şehrinizde keşfedilmeyi bekleyen birçok mekan, eğlence, kültür ve sanat etkinliğini sizlere büyük indirimlerle sunacak yepyeni bir web sitesidir. Grupanya, işletmelerden başka yerde bulamayacağınız indirimleri sizin için alır ve sizlere her gün farklı bir fırsat sunar. Yeterli sayıda insanın fırsatı satın almasıyla fırsat aktif hale gelir.

1.

Grupanya her gün birbirinden farklı fırsatı, başka bir yerde bulamayacağınız indirimlerle üyelerinin e-posta adreslerine gönderir. Şehri keşfetmenin en eğlenceli ve hesaplı yolu Grupanya’dan geçiyor. Grupanya’nın günlük fırsatlarından haberdar olmak için lütfen Grupanya’yı takip edin.
2.

Beğendiğiniz fırsattan yararlanmak çok kolay. Günün fırsatı sayfasında ‘satın al’ butonunu tıklayarak, fırsatı satın alırsınız ve fırsat çekiniz hemen size e-posta ve SMS yolu ile gönderilir.
3.

Unutmayın, fırsatın aktif olması için yeterince kişinin almış olması gerekir. Her fırsat için bu limit ayrı belirlenir ve günün fırsatı sayfasında o an fırsatı kaç kişinin satın aldığını görebilirsiniz. Fırsat aktif olmazsa kimsenin kredi kartından tahsilat yapılmaz.
4.

Fırsatı satın aldıktan sonra paylaşın! e-posta, facebook, twitter, friendfeed gibi araçları kullanarak, fırsatı tüm arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Unutmayın, davetiniz üzerinden sitemize üye olan ve ilk alışverişini yapan her arkadaşınız için hesabınıza 6 TL Grupara yüklenecektir.

Tavsiye Edilir 🙂
http://www.grupanya.com

Önceki İçerikElektromanyetik Dalgalara Karşı Aşırı Duyarlılık
Sonraki İçerikEn Az Yakan Otomobiller
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz