Google Sosyal Paylaşım Sistesi Açıyor

0
1074

Google’ın ürün yönetimi başkan yardınmcısı Bradley Horowitz, “Google+ hizmetinin Facebook’a benzerlik göstereceğini, resimlerin, mesajların, yorumların ve diğer içeriklerin arkadaş grupları içinde güncelleneceğini” belirtti.

Google+ ayrıca Google’ın harita, görüntü gibi diğer hizmetleriyle iç içe olacak ve insanlara arkadaş grupları içinde sosyal bağlantılarını daha iyi organize etme imkanı tanıyacak.

Massachusetts merkezli Forrester Araştırma şirketinde analist olan Josh Bernoff, “İntihar girişimi olacak şekilde Facebook’tan pay kapmak yerine, Google+ bir niş içinde büyümeyi deneyecek… Bu bağlamda küçük bir başarı gösterme şansları bulunuyor” dedi.

İnternet kullanıcılarının fazla sosyal paylaşım ağlarında giderek daha fazla zaman harcamaları, Google’ın hizmetlerini ve reklamcılık satışlarını artırmaya itiyor. Öte yandan, dünyanın en büyük sosyal paylaşım ağı olan Facebook Mayıs ayıo verilerine göre insanların harcadığı toplam sürenin yüzde 13’ünü işgal ediyor. ComsScore şirketinin yaptığı araştırmaya göre Google’ın payı yüzde 10.

Önceki İçerik30 Ağustos Zafer Bayramı Şiirleri
Sonraki İçerikKPSS’ye girecek adayların sınav yerleri belirlendi
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz