Google Play’den Uygulama İndirme Nasıl Yapılır

0
1630

Bildiğiniz gibi son zamanlarda en çok kullanılan cihazlar akıllı telefonlar yada tabletlerdir.Gerek iş hayatımızda,gereksede eğlence hayatımızda onlar olmadan birşey yapamıyoruz.Bu konumuzda özellikle yeni akıllı telefon kullanıcıları için yazılmış bi yazı diyebiliriz.Özellikle yeni akıllı telefon kullanıcıları merakları yada kullanmak istedikeleri uygulamalar yada oynamak istedikleri oyunlar için yeni bir akıllı telefon satın alarak kullanmaya başlıyorlar.Tabi ilk akla gelen ise telefonlarına uygulama ve oyun nasıl indirilir yada nereden indirebilirler gibi sorular oluyor.

Peki yeni bir akıllı telefon aldıysanız ve uygulama indirmek istiyorsanız nereden indirebilirsiniz.Android işletim sistemine sahip cihazlarda bu işlemi Google Play üzeriden yapabiliyorsunuz.Google Play üzerinden ister ücretli,istersenizde ücretsiz uygulamaları yada oyunları indirerek kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

Bu indirme işlemine başlamak için ise Google Play hesabı açmalısınız.Google play hesabını açmak için ister bu işlemi bilgisayar üzerinden,istersenizde telefonunuz üzerinden yapabilirsiniz.Daha önceden kullanmakta olduğunuz bir google hesabınız varsa giriş yaparak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bilgisayar üzerinden bu hesabı açmak istediğiniz zaman aşağıdaki gibi karşınıza bir ekran gelecektir ve bilgilerinizi doğru bir şekilde doldurarak giriş yapabilirsiniz.
Google-Play-Store-hesabi-acmak-2016

Diğer bir yöntem ise telefon yada tablet üzerinden açılan Google hesabıdır.Aynı durumdur ama bilgisayarınız yoksa buradan da yapabilirsiniz.

yeni_google_play_hesabi_acmak

Eğer telefonunuz üzerinden Google Play hesabı açmak istiyorsanız bu işlemi telefonu ilk açtığınız zaman Yeni hesap oluştur ile başlayabilirsiniz.İsterseniz telefonu açtıktan sonra Google Play uygulamasına giriş yaparak da yapabilirsiniz.Yukarıdaki görselde sizden istenilen bölümleri doldurarak işleme devam edebilirsiniz.

Daha sonra ise indirme işlemi için indirmek istediğiniz uygulamayı seçiniz.Google Play üzerinde bildiğiniz gibi ücretli ve ücretsiz olarak birçok uygulama bulunmaktadır.Bu uygulamalardan birini seçmelisiniz.

google_play_uygulama_indirme

İndirme işlemi için ise sadece Yükle butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.İnternet bağlantınızın hızına göre indirme işlemi başlayacaktır ve bitecektir.Kurulum olarak yapmanız gereken bir işlem bulunmamaktadır.Kurulum işleminide sistem kendi yapmaktadır.

google_play_indirme

İndirme işlemini diğer bir yöntem olan bilgisayar üzerinden de yapabilirsiniz.Kişisel olarak kullandığınız bir bilgisayar varsa ve Google hesabınız bu bilgisayar üzerinden de kullanıyorsanız aynı şekilde indirme işlemine oradan komut vererek internet bağlantısı sayesinde yapabilirsiniz.Tabi bu işlem için Google Play hesabınıza kullanmakta olduğunuz hesap olarak aynısı olmalı ve cihazı tanımlamalısınız.

Önceki İçerikGalaxy J7 Görüntülü Konuşma Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikGeneral Mobile GM 5 Plus Format Atmak
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz