Galaxy J7 Görüntülü Konuşma Nasıl Yapılır

3
50081

Bildiğiniz gibi Samsung cihazlar ile görüntülü konuşma istediğiniz gibi yapabilirsiniz.Tabi son zamanlarda kafa karıştıran birkaç durum var.Bunlardan birisi farklı marka ve modele sahip kişilerin arama yaparak görüntülü konuşma yapmak istemesi diyebiliriz.Yani Samsung bir cihazın Apple bir cihazı arayarak görüntülü konuşma yapmak istemesi diyebiliriz.Bu işlem arama yöntemiyle yapılamaz.Bildiğiniz gibi Apple cihazlar sadece kendi aralarında görüntülü arama yapabiliyor.Bu işlem için ise yani farklı cihazların görüntülü konuşma yapabilmesi için farklı yardımcı uygulamalar indirerek konuşma yapabilmesini sağlayabiliriz.

Bu işlem için ise ilk olarak Samsung yada farklı bir android cihaz kullanıyorsanız Google Play hesabı açarak uygulama indirmelisiniz.Apple kullanıcıları ise App Store üyeliği alıp indirme işlemi yapabilir..

Skype, Line,Hangouts, ICQ, KakaoTalk, Tango, Viber, WeChat, ooVoo,Facebook Messenger vb birçok uygulama ile tüm cihazlar arasında internet üzerinden görüntülü konuşma yapabilirsiniz.Tabi ilk olarak yani görüntülü konuşma yapabilmek için cihazınızın internet ayarlarınızı yada yapılandırma ayarlarınızı yapmalısınız.

Turkcell için kısa mesaj olarak “3G” yazın ve “2222”ye SMS gönderiniz.
Vodafone için kısa mesaj olarak “3G” yazın ve “3636”ya SMS gönderiniz.
Türk Telekom için kısa mesaj olarak “3G” yazın ve “3334”e SMS gönderiniz.

Turkcell kullanıcısıysanız 4.5G yazıp 2222‘ye mesaj atmanız yeterlidir.
Avea kullanıcısıysanız Türk Telekom ile sunulacak hizmete hazır olup olmadığınızı 4.5G HAZIR yazıp 5000‘ye yollayarak öğrenebilirsiniz.
Vodafone kullanıcısıysanız 4.5G yazıp 7000‘e mesaj göndermeniz yeterlidir.

Önceki İçerikiPhone ile Yüklü Gelen Uygulamalar Nasıl Silinir?
Sonraki İçerikGoogle Play’den Uygulama İndirme Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz