Google Play Store Şifremi Unuttum

37
25513

Google Play Store Şifremi Unuttum – Play Store Şifre Hatırlatma
Google üzerinde kullanabileceğiniz birçok sistem bulunuyor ve bunlardan biriside Google Play uygulama ve oyun mağazasıdır. Google Play üzerinde indirebileceğiniz bir çok ücretli, ücretsiz uygulama ve oyun bulunmaktadır. Bu oyunları istediğiniz gibi android işletim sistemine sahip akıllı telefonunuza indirebilir ve kullanabilirsiniz.
Google Play kullanabilmek için ilk olarak bir Gmail hesabı açmanız gerekmektedir ve sizin için önemli bir işlemse unutmamanız gerekmektedir yada hiç olmazsa bir yere yazmanızın sizin için faydası var diyebiliriz. Bu gibi durumlar için ise Gmail hesabı üzerinden kullandığınız Google Play indirmelerini ücretli almış olabilirsiniz ve tekrar aynı ücreti vermek istemiyorsanız buradan devam edebilirsiniz. Peki Google Play hesabınızın şifresini unutursanız ne olacak yada neler yapmanız gerekmektedir onları görelim..

1- Google Play şifrenizi unuttuysanız ilk olarak Şifremi unuttum seçeneğini seçmeniz gerekmektedir. Burada hatırlatma işlemi yapılacaktır ve sizden hatırladığınız son şifreyi isteyecektir.

2- Daha sonra ise karşınız eğer cep telefonunuzu daha önceden hesap kurulum işleminde yazdıysanız telefonunuz kurtarma şifresi gelecektir. Bu şifreyi ise aşağıdaki kutucuğa yazmanız gerekmektedir.


Bu şifre hatırlatma işleminden sonra ise yeni bir şifre belirleme işlemini yapmış olacaksınız. Google Play Store şifrenizi yeniledikten sonra yeni şifreniz ile giriş yapabilirsiniz.

Güçlü Şifre Nasıl Oluşturulur

1- Şifrenizi genel olarak uzun ve akılda kalacak karakterlerden seçiniz.
2- Karekter olarak daha zengin olmasına dikkat ediniz. Nokta, ünlem yada farklı karakterleri kullanarak şifrenizi oluşturunuz.
3- Şifre oluşturmadan önce ise mutlaka kurtarmaya yönelik cep telefonu numarası yada farklı bir mail olarak bilgi veriniz ve kullanmaya başlayınız. Özellikle Cep telefonu numarası en faydalı olanıdır.
4- Doğrum tarihi yada sürekli kullandığınız bilgileri kullanarak şifre oluşturmayınız.
5- Şifre olarak özellikle aile üyelerinizi yada kendi isminizi kullanmayınız yada bu tarz şifrelerden uzak durunuz.

Önceki İçerikWhatsApp Müzik Gönderme
Sonraki İçerikNote2 Flashla Bildirimleri Kapatmak
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

37 YORUMLAR

  1. telefonumda google hesabınızla oturum acın diyo ve ben şifremi unuttum telefoncuya gittim formnat gerektigini söyledi bana yardım edin bunu bilgisayardan nasıl yapabilirim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz