Google Play Store Arama Geçmişi Silme

0
2857

Bilgisayarlarda ve akıllı telefonlarda girdiğimiz siteler olsun yada yaptığımız işlemlerin telefonlar ve bilgisayarlar üzerinden bir kaydı vardır yani herşeyin kaydını tutmaktadır.Özellikle internet tarayıcıları daha hızlı çalışması açısından girdiğimiz sitelerin bilgilerini tutmaktadır ve daha sonraki girişimizde daha hızlı olacaktır.Tabi bazen sıkıntılar olabilir ve Play store arama geçmişini silmemiz gerekebilir.

Google Play Store Arama Geçmişi Silme

işlemi nasıl yapılır

İnternet tarayıcıları dışında son zamanlarda en çok kullandığımız uygulamaların içinde kullanmakta olduğumu işletim sistemlerinin mağazalarıdır.Google için ise Play Store adına sahiptir.Bu sistem sayesinde uygulamalar ve oyun indirmekteyiz.Bu aramakta olduğumuz kelimeleri silmek isteyebiliriz.

play-store-arama-gecmisi
İlk olarak yukarıda görüldüğü Ayarlar bölümüne giriş yapıyoruz.

android-arama-gecmisi-silme
Daha sonra ise Yerel Arama Geçmişini Temizle bölümüne gelerek temizleme işlemini başlatıyoruz.Bu işlemden sonra Play Store ile yapılan arama kaydına ualaşamaycaksınız.

Önceki İçerikAndroid Cihazı Uzaktan Kilitleme
Sonraki İçerikWindows Phone için Hava Durumu Uygulamaları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz