Google Play Hesabı Nasıl Açılır?

1
1328

Google Play (eski adı Android Market), Google’nin Android işletim sistemi için geliştirdiği bir paket yöneticisi ve elektronik medya dağıtım/satış platformudur. Kullanıcılara Android SDK ile geliştirilen ve Google üzerinden yayınlanan uygulamalara göz atmasına ve indirmesine olanak tanır ve Android işletim sisteminin resmi uygulama mağazası olarak hizmet vermektedir.

Müzik, film, kitap, Android için uygulamalar ve oyunlar için çevrim içi satış hizmeti ve aynı zamanda bir de Cloud ortam oynatıcısı içerir. Bu servise web üzerinden, Android’lerde Play Store telefon uygulamasından ve Google TV’den ulaşılabilir.Satılan içeriklere de tüm bu uygulama ve platformlardan erişilebilir.Google Play, müzik, dergi, kitap, film ve televizyon programları sunan bir dijital medya mağazası sunmaktadır. 11 Mart 2015’te ayrı bir çevrimiçi donanım satıcısı olan Google Store’nin piyasaya sunulmasına kadar Google donanım aygıtlarını satın alma teklifinde bulundu. Uygulamalar ücretsiz olarak veya bir maliyetle Google Play aracılığıyla kullanılabilir.

Google Play Hesabı Nasıl Açılır
Android cihazlarınıza uygulama,program,oyun indirmek isterseniz ilk olarak size gereken bir google gmail hesabıdır.Googleplay hesabı almak için google gmaile üye olmanız gerekmektedir.Bu işlemde çok basittir.Google üyeliğiniz sayesinde hem size bir email hesabı açılacaktır hemde istediğiniz kadar uygulama indirme imkanı yakalayacaksınız.
Şimdi ilk olarak google anasayfa girişi açıyoruz ve sağ üst köşede oturum aç yazısınız tıklıyoruz

Yeni bir sayfada sizden doldurulması gereken bölümleri doldurunuz ve sonraki adıma yıklayınız.
googleplay-hesabı-açmak1
Şimdi ise ad soyad şifre gibi bilgileriniz eksiksiz bir şekilde doldurunuz
googleplay-hesabı-açmak2
daha sonra doğrulama kodunuz doğru bir şekilde giriniz.
googleplay-hesabı-açmak3

gizlilik politikasını kabul ediniz ve hayırlı olsun

Önceki İçerikİmei Kaydı Yaptırmak
Sonraki İçerikMac’te Nasıl Ekran Görüntüsü Alınır?
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz