Google Pixate’i Satın Aldı

0
931

Dünya’nın en büyük arama motoru olan Google,uygulamalar geliştirebilmek adına uygulama prototipleme hizmeti sunan Pixate firmasını satın aldı.Satın alma şartları açıklanmadı ama Pixate’in Google tasarım ekibine katılacağı açıklandı…Pixate, mobil geliştiriciler için yardımcı olarak tasarım ve prototipleri için kullanabilecekleri araç paketlerini sunan bir firmadır..Pixate,Şirket Amazon, Apple, Facebook ve Google gibi şirketlerde görev alan binlerce mobil tasarımcının kendi hizmetlerini kullandığını söyledi.Google bu satın almayla birlikte iOS, Android ve diğer platformlardaki uygulama geliştirme sürecini iyileştirmeyi ve hizmetini genişletmeyi hedeflediğini açıkladı..

Resmi web sitesinden açıklama yapan Pixate CEO’su Paul Colton, Google’ın tasarım ekibine katılmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, misyonlarının daha da genişlediğini söyledi. Colton ayrıca, Pixate Studio uygulamasının artık ücretsiz olarak sunulacağını, bulut hizmet maliyetinde de önemli ölçüde indirim yaptıklarını açıkladı.

Önceki İçerikFar Cry 4 Sistem Gereksinimleri
Sonraki İçerikDevil May Cry 4 Sistem Gereksinimleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz