Google Drive Üye Olmak – Google Drive Hesap Oluşturma

0
1612

Google Drive, Google firması tarafından üyeleri için ücretsiz olarak kullanabileceğiniz birçok özellik vardır. Bunlardan biriside Google Drive özelliğidir. Eğer Gmail hesabınız varsa sizde Google Drive özelliğinde faydalanabilirsiniz. Google Drive üzerinde ise birçok farklı kategori bulunur.. Otomatik olarak 15 GB ücretsiz depolama alanından yararlanırsınız. İsterseniz daha fazla depolama alanı satın alabilirsiniz.
Google Drive üzerinde neler yapabilirsiniz
Google Drive üzerinde resim ve dosya paylaşabilir ve internet bağlantısı olması şartıyla istediğiniz yerde depoladığınız dosyalarınızı yada bilgilerinizi kullanabilirsiniz. Google Drive size ilk olarak üyelik başlangıcı için 15 GB alan sunmaktadır. Bu alan sayesinde depolamaya başlayabilirsiniz. Tabi yetmezse farklı alan seçimlerini satın alabilir ve kullanabilirsiniz.


Google Drive’a kayıt olmak oldukça basit bir işlemdir. İlk olarak yapmanız gereken işlem Google üzerinden bir Gmail hesabı almanız yeterli olacaktır. Gmail bildiğiniz gibi Google ücretsiz servislerinden biridir.
Google Drive hesabınızı istediğiniz gibi istediğiniz ortamda kullanabilirsiniz. Bunlar Windows, Mac Os, Android, Windows Phone olarak söyleyebiliriz. Tabi bunlardan en çok kullanılan işletim sistemi ise kendi sistemi olan Android işletim sistemi olduğunu söyleyebiliriz. Google Play üzerinden Google Drive uygulamasını indirerek kolayca kullanabilirsiniz.

Google Drive
Google Drive
Developer: Google LLC
Price: Free

Google Drive, tüm dosyalarınız için güvenli bir yerdir ve dosyalarınıza istediğiniz akıllı telefondan, tabletten veya bilgisayardan erişmenize olanak tanır. Drive’daki dosyalarınız (ör. videolar, fotoğraflar ve dokümanlar) güvenle yedeklendiği için onları kaybetmezsiniz. Uygulamadayken, diğer kullanıcıları dosya ya da klasörlerinizden dilediğinizi görüntülemeleri, düzenlemeleri veya üzerinde yorum yapmaları için kolayca davet edebilirsiniz.

Önceki İçerik25 MB’tan Az Android Oyunlar
Sonraki İçerikKayıt dışı olduğu tespit edilen IMEI Nedir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz