Google Chrome Whatsapp Bildirimleri Nasıl Kapatılır?

0
1638

Genel olarak vazgeçemediğimiz yada kullanmadan olmaz dediğimiz uygulamalar buluyor.Bu uygulamaların ilk sırasında bildiğiniz e kullandığımız gibi Whatsapp uygulaması gelmektedir.Son zamanlarda ise bu tarz uygulamalar daha kolay kullanım için çeşitli programlara entegre edilmektedir.Bu programlardan biriside Google Chrome tasayıcıdır.Google Chrome ile Whatsapp üzerinden gelen yazışmalarınız kolayca öğrenebilir ve takip edebilirsiniz.

Bilgisayarınızda Google Chrome’u açın.
Sırasıyla Ayarlar > Gelişmiş ayarları göster… > İçerik ayarları adımlarını izleyin.
Açılan penceredeki “Bildirimler” bölümünde bulunan “Tüm sitelerin masaüstü bildirimi göstermesine izin ver” veya “Bir site masaüstü bildirimi göstermek istediğinde bana sor”u seçin.
Daha sonra “İstisnaları Yönet” butonuna tıklayın.
Karşınıza gelen listeden web.whatsapp.com’u bulun.
web.whatsapp.com karşısında Engelle yazıyorsa listeden kaldırmak için X işaretine tıklayın.
Tekrar web.whatsapp.com adresine giriş yapın ve sohbet bölümünün üstünde bulunan “Masaüstü bildirimleri aç” seçeneğine tıklayın.
Google Chrome penceresinde beliren “İzin Ver” butonuna tıklayın.

google_chrome_facebook_bildirim_kapatmak

Buradan Whatsapp bildirimlerini ister kapatabilir istersenizde açabilirsiniz.Tabi bildirimleri anında öğrenmek istiyorsanız açmanızda fayda var diyebiliriz.

Önceki İçerikGoogle Chrome’da Facebook Bildirimleri Nasıl Kapatılır?
Sonraki İçerikVLC Player Özellikleri ve Ayarları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz