Google Chrome Üzerinden Oyun Oynamak

0
3643

Malum Google arama motorunu kullandığımız için en çok kullanılan tarayıcılar arasına Google Chrome kolaylıkla girdi ve hayatımızın bir parçası oldu diyebiliriz.Google bildiğiniz gibi sadece tarayıcı değil birçok hizmet ile karşımıza geliyor.Özellike Gmail ve Android ile karşımıza gelen Google artık tarayıcı olarak da Chrome ile hayatımızda.Google Chrome tarayıcısı çok fonksiyonel bir tarayıcı ve her işimizi kolaylıkla halledebiliriz.Bu işlemlerden birisi ise eğlenmek için oyun oynamak.

Google Chrome üzerinde birkaç basit işlem sayesinde birçok oyun ile tanışabiliriz ve boş vakitlerimizi değerlendirebiliriz.Peki Google Chrome üzerinden pyun nasıl oynanır yada nasıl yapabiliriz onu görelim…

Google Chrome ile Oyun Oynamak
1-İlk olarak Google Chrome tarayıcısının bilgisayarınıza yüklü olması gerekmektedir.
2-Daha sonra ise vereceğimiz bağlantı ile işleme devam ediniz.
3-Bağlantıya tıkladığınız zaman karşınıza Google Play benzeri bir market gelecektir.Burası Google Chrome için yapılmış bir mağazadır.İstediğiniz eklentiler ve oyunlar burada barındırılmaktadır.
4-İstediğimiz oyunu seçerek ekle dediğimiz zaman işlem tamamlanmış olacaktır.

Google Chrome Oyunlar nereye yükleniyor
Oyunlar masaüstüne yüklenmeyecektir.Oyunları oynayabilmek için Google Chrome açık olması gerekmektedir ve sağ üst köşede göreceksiniz.

Önceki İçerikAsus Zenfone 2 Desen Kilidi Kırmak
Sonraki İçerikWindows 10’da Hazırda Beklet Kısayolu Oluşturma
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz