Google Chrome Güncelleme Nasıl Yapılır

0
1103

Google Chrome Güncelleme – Google Chrome İndir
Google Chrome hızlı, kullanımı kolay ve güvenli bir web tarayıcısıdır. Android için tasarlanan Chrome size, sizin için özel olarak seçilen haberler, sık ziyaret ettiğiniz sitelere doğrudan bağlantılar, indirilenler ve yerleşik Google Arama ve Google Çeviri hizmeti sunar. Çok sevdiğiniz Chrome web tarayıcısı deneyimini tüm cihazlarınızda yaşayabilmek için şimdi indirin.
– Hızlı tarama ve daha az yazma. Siz yazarken anında görünen kişiselleştirilmiş arama sonuçlarından istediğinizi seçin ve daha önce ziyaret ettiğiniz web sayfalarına hızla erişin. Otomatik Doldurma özelliğiyle formları hızla doldurun.
– Gizli Tarama. Gizli modu kullanarak arkanızda geçmiş kaydı bırakmadan internette gizlice tarama yapın. Tüm cihazlarınızda özel olarak gezinin.
– Chrome’u Farklı Cihazlar Arasında Senkronize Etme. Chrome’da oturum açtığınızda, yer işaretleriniz, şifreleriniz ve ayarlarınız tüm cihazlarınız arasında otomatik olarak senkronize edilir. Bilgilerinize telefonunuzdan, tabletinizden veya dizüstü bilgisayarınızdan sorunsuzca erişebilirsiniz.

Google Chrome tarayıcısını istediğiniz ortamda kullanabilirsiniz. İster Akıllı telefonlarınızda, İsterseniz de masaüstü bilgisayarlarınızda kullanabilirsiniz. Google Chrome uygulamasını yada programı otomatik olarak güncelleme yaparak yükleyebilirsiniz. Android işletim sistemine sahip cihazlar için aşağıdaki bölümden indirebilirsiniz.

Google Chrome
Google Chrome
Developer: Google LLC
Price: Free

Akıllı telefonlarda ise genel olarak güncelleme yada yükleme işlemlerini Wifi üzerinden yani kablosuz bağlantı üzerinden yapmanız gerekebilir. Aksi halde hattınızın kotasından gidecektir ve yüksek faturalar ödeyebilirsiniz.

Google Chrome üzerinde karşınıza gelen güncelleme uyarıları ise aşağıdaki gibidir. Google Chrome üzerinden güncelleme yapmak istiyorsanız inceleyebilirsiniz…
– Yeşil: Güncellemenin 2 günden beri hazır olduğu anlamına gelir.
– Turuncu: Güncellemenin 4 günden beri hazır olduğu anlamına gelir.
– Kırmızı: Güncellemenin 7 günden beri hazır olduğu anlamına gelir.

Önceki İçerikFileZilla Güncelleme Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikTürk Telekom TL Gönderme Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz