Gmail Şifremi Unuttum – Ne Yapmalıym

2
1713

gmail-sifremi-unuttum

Soruyu Gönderenin Adı : / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru: Gmail şifremi doğru girmeme rağmen şifre hatalı uyarı alıyorum yani giriş yapamıyorum.Şifremi nasıl geri alabilirim ve hesabım benim için çok önemli..

Cevap : Eğer daha önceden şifre hatırlatma işlemi için telefon numaranızı verdiyseniz şifre hatırlatma işlemi için yeni bir talep oluşturabilirsiniz.Yani şifre yenileme için google cep telefonunuza bir doğrulama kodu yollayacaktır.Daha sonra ise cep telefonunuza gelen kodu sizden istenilen yere girdiğiniz takirde yeni bir şifre oluşturma işlemine başlayabilirsiniz.

Tabi cep telefonu numaranızı vermediyseniz diğer bir yöntem olan 2. eposta ile yapılabilmektedir.Eğer 2. bir e-posta verdiyseniz burayada bir doğrulama kodu isteyerek şifre hatırlatma işlemine başlayabilirsiniz.

Bizim size önerimiz bu gibi kişisel bilgilerin korunmasında en güvenilir yöntem olarak cep telefonu olarak kayıt edilmelidir.Yani telefon numaranızı kimse bilmez ise ve kötü amaçlı kişilerin eline geçmez ise sorun kalmayacaktır ve bu gibi şifre unutma durumlarında size rahat bir nefes aldıracaktır.

Google sayfasına giriş yaptıktan sonra aşağıdaki resimde olduğu gibi şifremi unuttum seçeneğini işaretleyerek şifre hatırlatma işlemine başlayabilir ve yönergeleri izleyerek işlemi tamamlayabilirsiniz.

gmail-sifremi-unuttum

Önceki İçerikWhatsapp Telefona Nasıl Yüklenir
Sonraki İçerikApp Store Şifremi Unuttum Ne Yapabilirim
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz