Gmail Hesabına Rehber Yedekleme

0
623
Android Contact Backup
Android Contact Backup

Gmail Hesabına Rehber Yedekleme
Akıllı telefonlarda bizim için en önemli durumlar içerisinde bulunan bilgilerdir. Bu bilgiler Genel olarak resim, video, rehber olarak söyleyebiliriz. Özellikle günlük rutin yaşantımızı devam ettirebilmek için genel olarak arama işlemi yapmamız gerekmektedir. Bu aramalar için ise rehber’e ihtiyacımız olacaktır. Rehberinizi yedeklemek istiyorsanız bu işlemi istediğiniz gibi ister telefon üzerinden, ister uygulama ile, istersenizde bilgisayar ortamında rehber yedekleme yapabilirsiniz.. Biz bu konuda uygulama üzerinden yedek nasıl alınır yada Gmail Hesabına Rehber Yedekleme işlemi nasıl yapılır onu anlatmak istiyoruz..

Bu işlem için ilk olarak telefonunuzda bulunan rehberinizi vcf yada farklı bir uzantıda yedekleme yapabilen bir uygulamaya ihtiyacınız olacaktır. Bizim sizin için seçtiğimiz uygulama Android Rehber Yedekleme (Android Contact Backup) uygulamasıdır. Android Contact Backup telefonunuzda bulunan rehberinizi .vcf formatında istediğiniz telefonunuza yedekleyebilir ve daha sonra Gmail hesabınıza gönderme yada kayıt etme şansınızı sunacaktır.

Rehber Yedekleme: Kişi Yedekle
Rehber Yedekleme: Kişi Yedekle
Developer: Enkisa
Price: Free

Android Contact Backup uygulaması üzerinden hızlı bir yedek alabilir ve istediğiniz gibi Gmail hesabınıza yollayabilirsiniz. İlk olarak uygulamayı telefonunuza yükleyiniz. Google Play üzerinde uygulamaya sahip olabilirsiniz. Daha sonra ise yükleme işlemini yapabilirsiniz.

Android Contact Backup
Android Contact Backup

Android Contact Backup uygulaması için ise yedekleme işlemini yaptıktan sonra ise bu yedeklemeyi ister dosya yöneticisi üzerinden ACB klasörü içerisinde .vcf uzantılı yedekleme dosyasını alabilirsiniz. Tabi sadece dosya yöneticisi olarak değil uygulama üzerinden de yedekleme için dosyayı paylaşabilirsiniz.

Önceki İçerikAndroid Rehber Yedekleme Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikHuawei Mate 20 Lite Format Atma
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz