Android Rehber Yedekleme Nasıl Yapılır

0
468
Android Contact Backup
Android Contact Backup

Android Rehber Yedekleme (Android Contact Backup)
Akıllı telefonlarda bilgi güvenliği yada kullandığınız özellikle zamanla çok önemli olabiliyor. Özellikle eski cihazlara göre daha çok arıza yapma durumu olduğu için kullandığınız rehber yani kişiler yedeklenebilir bir duruma sahip. İster rehber yedekleme işlemini uygulama ile, istersenizde programı üzerinden yada cihaz üzerinden bulunan özellikleri üzerinden hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Bu yazımızda sizin için uygulama üzerinden rehber yedekleme nasıl yapılır onu anlatmak istiyoruz.

Rehber Yedekleme: Kişi Yedekle
Rehber Yedekleme: Kişi Yedekle
Developer: Enkisa
Price: Free

Google Play üzerinde istediğiniz bir uygulamayı indirebilirsiniz. Bizim sizin için kullanıma tavsiye edebileceğimiz uygulama Android Rehber Yedekleme (Android Contact Backup) uygulamasıdır. Android Contact Backup uygulaması üzerinden tek tık bir işlem ile cihaz üzerinde bulunan rehberinizi hızlı ve basit bir şekilde yedekleyebilirsiniz. Bu yedekleme işlemi için ise ister telefonunuza, istersenizde mail üzerinden istediğiniz yere gönderebilir ve daha sonra kullanabilirsiniz.

1- Yapmanız gereken işlem ilk olarak Google Play üzerinden Android Contact Backup uygulamasını indiriniz.
2- Daha sonra uygulamayı açınız

Android Contact Backup
Android Contact Backup

3- Yedekle butonuna bastıktan sonra ise hızlı bir şekilde yedekleme işlemi başlayacaktır. Bu yedekleme işlemi cihazınızda bulunan isim sayısına göre değişim gösterebilir. Daha sonra ise İster gönder seçeneği ile istediğiniz gibi gönderebilir, İsterseniz de dosya yöneticisi üzerinden ACB klasörü içinde yedek aldığınız kişileri görebilirsiniz.

Rehber Yedekleme: Kişi Yedekle
Rehber Yedekleme: Kişi Yedekle
Developer: Enkisa
Price: Free

Önceki İçerikGeneral Mobile GM 8 Gelen Arama Ekranı Görünmüyor
Sonraki İçerikGmail Hesabına Rehber Yedekleme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz