Gittigidiyor’a Nasıl Üye Olunur

0
2345

Gittigidiyor Nedir
İnternetten alışverişin güvenilir ismi GittiGidiyor, 2001 yılından bu yana, 11 milyondan fazla kullanıcının alışveriş için buluştuğu güvenilir bir e-pazaryeri platformudur. İnternetten güvenli alışverişi Türkiye’ye sevdirerek, yenilikçi yaklaşımı ve teknolojik üstünlüğüyle sektöre e-ticaretin ev sahibi olarak öncülük etmektedir. Türkiye’deki güçlü konumu ile dünyanın en büyük pazar yeri eBay’in dikkatini çeken GittiGidiyor, 2011 yılında eBay tarafından satın alındı.
Milyonlarca ürünün yer aldığı, ürün satın almanın yanı sıra ürün de satılabilen GittiGidiyor’da unutulmaz bir alışveriş deneyimi yaşamanın yanı sıra, kendi online mağazanızı açarak işinizi ve markanızı büyütebilirsiniz.
Günden güne yükselen mobil trafiği ve alışveriş hacmiyle dilediğiniz her yerden ürün alıp satabileceğiniz bu platform, aylık yaklaşık 40 milyon ziyaretçisiyle e-ticaretin en çok tercih edilen alışveriş sitesi olmaya devam edecektir.


Sizde Gittigidiyor üzerinden bir hesap açabilir yada mağaza açabilir ve satışa başlayabilirsiniz. Hesap açtığınız zaman yukarıdaki istatistiklere göre 16 milyon’dan daha fazla ziyaretçiye sahip olabilir ve satış yapabilirsiniz. Peki Gittigidiyor sitesine nasıl üye olunuz yada Gittigidiyor hesabı nasıl açılır.. Gittigidiyor Üye Ol


– Ana sayfanın sağ üst köşesindeki Kayıt Ol linkini tıklayın.
– Adınızı soyadınızı yazın.
– Aktif olarak kullandığınız bir e-posta adresi tanımlayın.
– Kullanıcı adınızı belirleyin. (Daha önce seçilen bir kullanıcı adı yazdığınızda, kullanabileceğiniz başka kullanıcı adları önerilecektir.)
– Şifrenizi belirleyin.
– Telefon numaranızı yazın.
– Son olarak “Kayıt ol” linkini tıklayın.
– Kayıt işlemini tamamlamak için e-posta adresinizi kontrol edin.
– E-posta adresinize gönderilmiş olan “Üyelik kaydımı tamamla!” linki ile kayıt işlemini tamamlayın.
Not : Burada en önemli noktalardan birisi mutlaka üye olurken cep telefonu numaranızı onaylatmanız ve onaylı olarak kullanmalısınız.

Önceki İçerikFacebook’a Nasıl Üye Olunur – Facebook’a Nasıl Kayıt Olunur
Sonraki İçerikCep Telefonu Kaskosu Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz