General Mobile GM 5 D Pil Yüzdesi Gösterme

1
8099

General Mobile GM 5 D Pil Yüzdesi Gösterme
General Mobil firması son olarak General Mobile One 4G modelinden sonra General Mobile GM 5 D modelini piyasaya sürdü.Özellik bakımından bir önceki modelden çok farkı olmayan bu modelde yazılımsal olarak farklılıklar görülmektedir.Android 7.0 verisyonu ile gelen cihaz bu yazılımı ilk alan modeller arasına girdi.

Yonga Seti (Chipset) : Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916
Ana İşlemci (CPU : Quad-core 1.2 GHz ARM Cortex-A53
CPU Frekansı : 1.2 GHz
Batarya Kapasitesi : 2500 mAh
Ekran Boyutu : 5.0 İnç
Ekran Dayanıklılığı : Corning Gorilla Glass 4
Ekran Özellikleri : Çizilmeye Dirençli Cam,Multi Touch,400 cd/m² (nit) Parlaklık
Kamera Çözünürlüğü : 13 MP
Ön Kamera Çözünürlüğü : 5 MP

Yazılımsal farklılıklar olduğu için android üzerinde bulunan bazı ayarlar farklı olabiliyor.Android 7.0 yüklü olan bir cihaz ve General Mobile cihazlarda ayarların yerleri değişik olabilir.Eğer Pil Durumu açmak istiyorsanız yani pil yüzdesini göstermek istiyorsanız göstereceğimiz ayarları yapabilirsiniz.

gm5d-pil-yuzdesi

Üst bölümünden Bildirimler bölümünü aşağı doğru indiriniz.Sağ köşede bulunan Ayarlar Çarkı bölümüne 5-6 saniye basılı tutunuz ve daha sonra “Sistem arayüzü ayarlayıcısı” aktif oldu olarak bilgi mesaj karşınıza gelecektir.Menünün en alt bölümünde ise “Sistem arayüzü ayarlayıcısı” karşınıza gelecektir..,Buradan “pil yüzdesini göster” onay işaretini aktif hale getirin.

Önceki İçerik2016’nın En İyi Anti-Virüs Programları
Sonraki İçerikTwitter QR Kod Nedir? Nasıl Kullanılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

  1. Sistem Arayüzü Ayarlayıcısını açamayanlar : telefon şarjdayken veya şarj oranı en az yüzde 90 ın üzerindeyken denesinler. Ayar simgesine basılı tutup, 20 ye kadar sayıp bıraktığınızda işlemin gerçekleştiği uyarısını göreceksiniz. Ben bir gece uğraşıp açamamışken, şans eseri telefon şarjdayken denedim ve bir seferde açabildim. Bununla bir ilgisi olabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz