General Mobile Discovery Virüs Temizleme

5
15878

Son zamanlarda Android cihazların en çok karşılaştığı sorunlardan birisi bildiğiniz ve yaşadığınız gibi virüs sorunlarıdır.Android cihazların yapısı gereği açık kaynak kodlu olduğu için birçok zararlı dosya internette gezmektedir ve bilinçsizce kullanırsak bunları cihazımıza yükleyebiliriz ve sorunlar dahada büyüyebilir.Bu gibi sorunları özellikle küçük zararlı dosyaları yada işletim sisteminde olan kasmaları yada takılmaları format atarak düzeltebilirsiniz yada silebilirsiniz.Son zamanlarda çıkan zararlı dosyaları yada silinmeyen virüsler için daha farklı yöntemler kullanmanız gerekmektedir.

Peki Android cihazımızda yada General Mobile Discovery modelinde silinmeyen virüsleri yada zararlı dosyaları nasıl silebiliriz onu görelim..

Bu işlem için yapmanız gereken yazılım yüklemenizdir.Yani General Mobile sitesinden yazılım yükleme aracını indirerek yeni yazılım yükleme yada yazılım güncelleme işlemi yapmalısınız.Bu sayede cihazda herşey yeniden kurulmuş olacaktır ve sorun ortadan kalkacaktır.

İlk olarak yapmanız gereken Güncelleme Dosyalarını indirmeniz gerekmektedir.Buradan yazılım güncelleme aracını indiriniz.Daha sonra ise indirdiğiniz programı kurma işlemine başlayınız.

general_mobile_virus_silme

Yükleme işlemi tamamlandıktan sonra ise Masaüstünde Yazılım Yükleme şeklinde bir icon gelecektir.Buraya çift tıkladıktan sonra ise yapmanız gereken ilk işlem Options sekmesinde gelerek ChecksWVer bölümünde bulunan tik işaretini kaldırmak olacaktır.

general_discovery_guncelleme

Eğer doğru programları ve yazılımları indirdiyseniz yapmanız gereken işlem şu olacaktır.Download butonuna basınız ve daha sonra data kablosu ile cihazınızı bilgisayarınıza bağlayınız.Burada bilgisayarın cihazı tanıma sesini duyduktan sonra ise işlem otomatik olarak başlayacaktır ve son olarak da Onay ekranına gelecektir.

Gereken General Mobile Discovery yazılımları aşağıdaki gibidir.Hangi model cihazı kullanıyorsanız yani 4GB yada 16Gb ona ait bir yazılım yüklemek zorundasınız.Aksi halde hatalar ile karşılaşabilirsiniz.

Discovery 4 GB modelinize 4.2 JellyBean yazılımını yüklemek için tıklayınız.
Discovery 16 GB modelinize 4.2 JellyBean yazılımını yuklemek için tıklayınız.
Discovery 16 GB modelinize 4.4 KitKat yazılımını yuklemek için tıklayınız.

Önceki İçerikTürk Telekom Woops Süpersonik Kampanyası
Sonraki İçerikTürk Telekom TT175 Google Play Hesabı Açma
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

5 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz