General Mobile 4G için Android 6.0 Marshmallow Güncellemesi

0
1383

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda Google yeni projesi olan General Mobile Android One 4G modelini ülkemizde satışa sunmuştu.Ucuz ve performans olarak iyi bir cihaz olarak tanımlanan cihaz için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi çıktı ve kullanıma sunuldu.Yani birçok cihaz Android 6.0 Marshmallow güncellemesini beklerken proje dahilinde olan bu cihaz sahibi olanlar Android 6.0 Marshmallow güncellemesine kavuştu.Bildiğiniz gibi Google ilk olarak Nexus cihazlar için Android 6.0 Marshmallow güncellemesini kullanıma açmıştı.Şimdi ise ülkemizde Android 6.0 Marshmallow güncellemesi General Mobile 4G modeli içinde kullanıma sunuldu.

General Mobile 4G için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi çıktı!
Google’ın ilk olarak Android One projesi kapsamında birinci jenerasyon Android One telefonlar için verdiği güncellemede sıra ülkemize geldi. Türkiye’de General Mobile ile Google ortaklığı sonucu üretilen General Mobile 4G için güncellemenin kademeli olarak dağıtıldığı firmanın Facebook sayfasından ilan edildi.

General Mobile 4G için Android 6.0 Marshmallow Güncellemesi Nasıl Yapılır
“Menü>Ayarlar>Telefon Hakkında ”Sistem güncellemeleri” adımlarını izleyerek güncellemeyi kontrol edebilirsiniz.

Önceki İçerikWhatsapp Mesajları Gelmiyor yada Geç Geliyor
Sonraki İçerikMicrosoft Word Otomatik Düzeltme Kapatma
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz