Galaxy S6 ve S6 Edge Duvar Kağıtları

0
2423

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerden büyük bir lansman ile Samsung yeni modelleri olan yada diğer bir adıyla amiral gemisi olan Galaxy S6 ve S6 Edge modellerini tanıtmıştı ve büyük bir ses getirmişti.Malum fiyatı yüksek olduğu için satın almak biraz kolay olmuyor bizde sizler için Galaxy S6 ve S6 Edge Duvar Kağıtları görselleri için birkaç uygulama seçtik.

Galaxy S6 ve S6 Edge modelleri diğer modellere göre görsellik daha farklı oldu diyebiliriz.Yani eski modelleri olan Note yada Galaxy S6 gibi bir görünüme sahip değiller.Arayüz olarak büyük farklar olan bu yeni modeller ile kullanıcılarının dikkatini üzerine çekmeyi başardı.

Galaxy S6 ve S6 Edge için hazırladığımız Duvar Kağıtlarını aşağıdaki görsellere tıklayıp indirebilir ve daha sonra telefonunuza yükleyebilirsinizs.

Telefonunuzu yukarıdaki Duvar Kağıtları ile S6 arayüzü gibi kullanabilirsiniz.Kısa zaman sonra belirli telefonlar için gelecek olan Android 5.0 Lollipop ile daha iyi bir görünüme sahip olacaktır.

Diğer bir görünüm işlemi ise yani arayüz işlemide Launcher kullanmak ile yapılabilir.Yani Google Play’den birkaç farklı Launcher indirerek farklı bir görünüm kazandırabilirsiniz.

1-S Launcher
2-Zooper Widget
3-Zooper Widget Theme

Bizim sizin için önereceğimiz uygulamalar yukarıdaki gibidir.Bu uygulamaları Google Play’den indirebilir ve kullanabilirsiniz.

Önceki İçerikÖzel Güvenlik Görevlisi Nasıl Olunur
Sonraki İçerikiPhone 6 ve iPhone 6 Plus Duvar Kağıtları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz