Galaxy S4 Rehber Yedekleme Nasıl Yapılır

3
16219

Soruyu Gönderenin Adı : / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru: Galaxy s4 model bir telefon aldım ama rehberimiz yedekleme istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz.

Cevap :

Android cihazlarda kullanılabilirlik açısından iphone cihazlara göre biraz karışık ama imkan olarak daha fazladır.Yani istediğiniz uygulamayı kolaylıkla bulabilir ve kullanabilirsiniz.Özellikle son zamanlarda sadece iki marka dışında neredeyse tüm cihazlar android işletim sistemine sahiptir.
İphone ve Nokia cihazlarda rehber yedekleme olarak bilgisayara yedekleme olayı genelde kullanılan yöntemedir.Ama Android cihazlarda bu imkan biraz daha fazla ve kolaydır.
Rehber Yedekleme Yöntemleri
1-Simkart yada cihaza yedekleme
2-gmail hesabınıza yedekleme
3-bilgisayara yedekleme

Burda en kolay yöntem ise uygulama ile rehber yedekleme işlemidir.Android cihazlar için ise MCBackup – My Contacts Backup uygulamasını indirip sadece yedeleme işlemini başlayarak gmail hesabınıza gönderebilirsiniz.

Önceki İçerikAndroid Rehber Yedekleme Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikNokia Asha 303 Turkcell İnternet Ayarları
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz