Galaxy S4 Hayatınıza Eşlik Eder Yazısı Değiştirmek

5
17111

Bildiğiniz gibi android cihazlarda birçok özellike bulunmaktadır.Hepsini öğrenmek biraz zor olabiliyor.Haliyle özelleştirilebilir bir mobil işletim sistemi olduğu için bir çok özellikte bulunabiliyor ve istediğimizi rahatlıkla değiştirebiliyoruz.

Samsung S4 cihazınızı ilk aldığınızda karşınıza çıkan ilk uyarı Hayatınıza Eşlik Eder yazısıdır.Yani telefonun anaekranında Hayatınıza Eşlik Eder yazısını göreceksiniz.Tabi haliyle bu yazıyıda değiştirmek isteyebilirsiniz.Bu yazıyı değiştirmek istiyorsanız aşağıdaki işlemleri yapmanız gerekmektedir.

İlk olarak ayarlar bölümüne giriniz ve cihazım bölümüne geliniz.Daha sonra ekran kilitle ve kilit ekranı widget bölümüne geçiş yapınız son olarakda sahip bilgisine giriniz.Buraya istediğiniz yazıyı yazabilirsiniz.

Önceki İçerikWhatsapp Saati Kontrol Edin Hatası
Sonraki İçerikFlappy Bird Benzeri Alternatifi Oyunlar
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

5 YORUMLAR

  1. Kilit ekranında yazan aynı yazıyı değiştirmek isteyenler için de ben yardımcı olayım. Kilit ekraninda iken Hayatınıza Eşlik Eder yazısına basılı tutup yazının etrafında çıkan çerçeveyi aşağı doğru kaydırın. Çerçeve genisledigi zaman sağ alt köşede düzenleme simgesi çıkar. Simgeye tıkladıktan sonra yazı emrinize amade. 😉

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz