Flappy Bird Benzeri Alternatifi Oyunlar

0
1157

 

Çıktığı gün kullanıcılar arasında bir anda ilgi odağı olan Flappy Bird oyunu milyonlarca indirilerek kullanıcılar arasında hızlıca yayıldı. Dong Nguyen tarafından iphone için 5 Mart 2013 yılında piyasaya sürülen oyun ufak bir güncelleme sonrası kullanıcılar arasında bir anda popüler oldu. Oyun oynayanlar arasında hızla yayılırken beklenmedik tepkileride yanında getirmekteydi Öyle ki oyunu oynayan kullanıcılar bu kadar basit bir oyunun neden bu kadar zor olduğunu anlayamadıkları gibi oyunun yapımcısına sosyal medya üzerinden mesajlar atmaktaydı. Günde 50 bin dolar gibi bir kazanç sağlamasına rağmen Dong Nguyen en sonunda twitter adresinde “Sorry Flappy Bird users, 22 hours from now, Flappy Bird will be taken down. I can’t take this anymore.” yazılı bir twit atarak oyunu 22 saat içinde İOS ve Android marketlerinden kaldıracağını söyledi. Ve oyun yapımcı tarafından iki mağazadan da sürenin dolmasıyla birlikte kaldırıldı.Tabi ki bunu fırsat gören başka yapımcılarda oyunu merak eden kullanıcılar için benzer uygulamalar hazırlayarak pastadan payını almak bir rekabet içine giriştiler. Flappy Bird oyunu ve alternatifi bazı uygulamalar için sayfanın devamına gözatmanız yeterli.

Flappy Bird

Flappy_Bird

Oyundaki amacımız basitce kuşun kanatlarına dokunarak uçmasını sağlamak ve uçarken karşılaşacağı borulara çarpmadan ilerlemesini sağlamak. Oyunun orjinali olan bu uygulamayı indirebilmek için alttaki linki kullanabilirsiniz.

Flappy Bird

Flappy Wings

Flappy-Wings

Flappy Bird benzeri bu oyunda grafiklerde ki farklılıklar dikkati çeksede oyunun oynanış amacı yine aynı. Oyunu indirebilmek için alttaki linki kullanabilirsiniz.

Flappy Wings

Clumsy Bird

Clumsy-Bird

Biraz daha canlı renklere yer verilmiş alternatif oyunda iyi alternatifler arasında. Oyunu indirebilmek için alttaki linki kullanabilirsiniz.

Clumsy Bird

Önceki İçerikGalaxy S4 Hayatınıza Eşlik Eder Yazısı Değiştirmek
Sonraki İçerikGoogle Chrome Geçmişi Nasıl Silinir, Temizlenir?
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz