Galaxy Gear BMW Uygulaması

0
1187

galaxy-gear-and-bmw
Otomobil firmaları ile bilişim sektörü arasındaki dirsek teması giderek artıyor. Aslında bu gelişimin doğal sonucu. Olmazsa olmazı. Teknolojik inovasyon ileri seviyeye geçtikçe önceleri hayal edilenler bir bir gerçeğe kavuşuyor.
BMW de bu alanda adım atan firmalardan bir tanesi. Samsung ile anlaşan dünya otomobil devi BMW (Bayerische Motoren Werke), Galaxy Gear için hazırlanan uygulamayı Las Vegas’ta düzenlenen CES 2014 fuarında tanıttı. OLdukça ilgi çekici detayların olduğu tanıtım sırasında Galaxy Gear ve BMW birlikteliği izleyecilerden olumlu tepkiler aldı.
BMW yeni nesil teknoloji ile üretilen elektirikli aracı i3 için Samsung Galaxy Gear akıllı saat ile kontrol mekanizması ile kullanıcıların otomobillerinden daha fazla keyif almalarını planlıyor.
gear-bmw
Galaxy Gear sahibi BMW i3 sahipleri sadece kollarındaki ekrana bakıp araçları hakkında bir çok veriye anında ulaşabilecekler.
Galaxy Gear BMW için geliştirilen uygulaması ile BMW i Remote App aracılığı ile konuşarak aracınızı yönetmenizi ve takip etmenizi sağlayacak. Özellikle sırf bu uygulama nedeniyle kullanıcılar Galaxy Gear sahibi olmak isteyeceklerdir.
BMW i3 sahipleri Galaxy Gear ile araçları üzerinde klima kontrol, kapı ve pencere ve sunroof açıp kapama işlemlerini kolayca yapabilecekler. Akıllı saatlerden ayrıca aracın şarj seviyesi güncel olarak takip edilebilecek.

Önceki İçerikTurkcell Yedek İle Numara Yedekeleme
Sonraki İçerikTolga Çevik Arkadaşım Hoşgeldin
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz