Galaxy Ace Numara Engelleme Kaldırma

0
27538

Galaxy Ace Numara Engelleme Kaldırma
Android işletim sistemi üzerinden birçok ayar yapabilir yada istediğiniz kolayca yapabilirsiniz.Bu işlemlerden biriside Numara Engelleme işlemidir.Tüm android cihazlar üzerinde yerleşik olarak numara engelleme işlemi bulunmaktadır.Bu numara engelleme işlemi üzerinden sizin aramasını istemediğiniz kişiyi engelleyebilir ve sizi aradığında ise meşgul olarak çalacaktır.Size sadece attığı mesajlar gelecektir.Tabi onlarıda engellemek istiyorsanız uygulama kullanarak engelleme işlemi yapabilirsiniz.Engelleme işlemini ise daha sonra aynı yöntemleri izleyerek Numara engelini kaldırabilirsiniz.
Samsung telefonlarda programsız olarak da numara engellenebiliyor bildiğiniz gibi.Bu engelleme işlemi hata ilede yapılabiliyor.Daha sonra ise biraz zorlanabiliyor.Engellediğiniz bu numaraları görmek için ise Ayarlar–>Arama–>Arama reddetme menüsünden engellediğiniz numaraları görebilirsiniz.

ace_numara_engelleme

Galaxy Ace Numara Engelleme Kaldırma

Daha sonra ise karşınız engellediğiniz numaralar gelecektir.Engelinin kalkmasını istediğiniz numaraların yanındaki işaretini kaldırarak bu işlemi yapabilirsiniz.
galaxy_ace_numara_engelleme
Numara engelleme işlemini telefon üzerinden değilde uygulama üzerinden yapmak istiyorsanız Google Play üzerinden birçok numara engelleme yada mesaj engelleme uygulaması bulabilir ve kullanabilirsiniz.Yapmanız gereken işlem ise Google Play hesabı açarak uygulaması indirmelisiniz.

Önceki İçerikVodafone Hattım Nasıl Açılır
Sonraki İçerikGoogle Oturum Hesabı Kullanıcı Adımı ve Şifremi Unuttum
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz