Foursquare Nedir-Foursquare Nasıl Kullanılır

2
1604


Foursquare Nedir-Foursquare Nasıl Kullanılır.

Gez,gör ve paylaş mantığı ile çalışan uygulama facebook bağlantısı ile farklı bir boyut kazanıyor ..Nerde ne yaptıgınızı beğendiğiniz yerleri başkalarına tanıtma gibi bir anlamı oluyor..
Facebook listenizdeki arkadaşlarınızla yakın mekanlardaysanız onlar yerlerinide görebiliryorsunuz.Facebook ve Twitter üzerinden şu noktada şu mekandayım iletisini paylaşabilirsiniz.

Diğer uygulamalardaki gibi iphone,blackberry ve android destekli uygulamanın çok fazla kullanıcısı bulunmaktadır.

Bulunduğunuz Mekanı Facebook’da Paylaşmak
İçinde bulunduğunuz mekanı seçtikten sonra karşınıza burayla ilgili bilgi veren bir ekran geliyor. Buranın üst kısmında yeşil kutucuk içerisinde bulunan Check-in Here adlı tuşa tıklayın.
Karşınıza gelen ekrana kısa bir ileti yazıp bulunduğunuz mekanı, arkadaşlarınızla ve Facebook, Twitter hesaplarınızla paylaşabilirsiniz.

Önceki İçerikPasswords must contain at least one lower case letter
Sonraki İçerikFethiye yurtiçi kargo telefon numarası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

2 YORUMLAR

  1. lütfen yardımcı olun sohbet sayfama bir baglantı geldi şöyle yazıyordu :
    Yeni: Yanıt bağlantıları konuşma yapmayı kolaylaştırır ve bu baglantıda yanıtları açın diye bir yazı vardı ona tıkladım şuan sayfamda yorumlar bir birine yeni yapılan yorumlar sayfanın en başı yada hiç görünmüyor bu baglantıdan nasıl çıka bilirim ?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz