Ford’dan yeni ticari geliyor

1
994

EKİMDE açıkladığı 950 milyon TL’lik yeni Transit yatırımını açıklayan Ford Otosan, şimdi de yeni bir ticari aracın yatırımına hazırlanıyor. Ford Otosan, fizibilite çalışmaları devam eden yeni bir ticari araç projesi için 368 milyon TL’lik yatırım teşvik belgesi aldı. Ancak, yeni araç için yapılacak yatırım 368 milyon TL ile kalmayacak. Yeni ticari araç netlik kazanmazken, söz konusu yatırımla birlikte Koç Holding ve Ford iştiraki Ford Otosan’ın krizden sonra yapılan en büyük yatırım rekoru olan 630 milyon dolarlık yatırım rekoru da tazelenmiş olacak. Böylece Gölcük’te yeni Transit, Transit Conncet ve yeni bir ticari araçla birlikte üç model üretilecek. Ford Otosan’dan Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, yeni Transit üretimi için 485 milyon euro yatırım yapılmasının onaylandığı, Yeni Transit üretimi için 976 milyon TL yatırım için teşvik belgesi alındığı hatırlatıldı. Açıklamada “Ayrıca detaylı fizibilite çalışmaları devam eden yeni bir ticari araç projesi için de 368 milyon TL sabit yatırım tutarında yatırım teşvik belgesi alınmıştır. Bu projelerle ilgili bilgiler kamuoyuna ayrıca iletilecektir” denildi.

Önceki İçerikKamyon satışları yüzde 92 arttı
Sonraki İçerik339 TL taksitle Nissan Micra sahibi olmak
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

  1. hı. ben senelerdir ford transit kulanmaktayım benin şahsı düşüncemdir ford senelerdir ford tüketicisini sümürmektedir her yeni model piyasaya sürdügü zaman ilahiki çok sayıda eke sikleiklerle piyasaya sürmektedir tüketici bunu farkına varana kadar öteki yeni model gelmektedir bunu üzerine tüketici hem alırken hem satarken çok zarar etmektedir.ve araçlar servia bakımları parçaları çok pahalı .

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz