Firefox OS Tablet Flatfish

1
981

Firefox OS Tablet Flatfish
Web tarayıcısı alanında uzun yıllardır kaliteli ve güvenilir hizmet veren ve hizmetlerini gönüllü kişilerin katkıları ile daha da perçinleyen Mozilla, kendi işletim sistemi olan Firefox OS ile çalışabilen bir tablet üzerinde yoğun çalışmlar yürütmekteydi. Apple için üretimlerle adını duyuran Foxconn aynı zamanda Mozilla içinde Firefox OS işletim sistemine sahip tabletler üretecek.
Firefox OS işletim sistemine sahip olacak tabletin kod adının Flatfish olması bekleniyor. Foxconn tarafından gelen açıklamlar bu yönde. Ancak Foxconn tarafından üretilen tabletin Foxconn etiketi ile değil başka bir marka altında satışa sunulması bekleniyor. Tableti piyasaya sürüp onu satışa sunacak firmanın ise InFocus olması bekleniyor. Firefox OS işletim sistemi ile gelecek tabletin adının ise InFocus New tab F1 olması beklenmekte. Satış fiyatının ilk aşamada 150$ civarında olması öngörülüyor.
Firefox OS temelli tabletin özellikleri ise şöyle;
-10.1 inç IPS kapasitif çoklu dokunmatik ekran
-1280×800 çözünürlük
-1GHz işlemci hızı
-A31(ARM Cortex A7) dört çekirdekli işlemci
-2 GB RAM
-16 GB sabit depolama alanı.
-2 MP ön, 5 MP arka kamera
-microSD kart ve micro USB desteği
-Wi-Fi, Bluetooth, jiroskop ve GPS bağlantıları
-7000 mAh’lik güç sağlayan batarya
-boyutları: 266 x 170 x 9.7 mm

Önceki İçerikAndroid 4.3 Yüklenebilen Tabletler
Sonraki İçerikDeepmind Artık Bir Google Ürünü
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz