Facebook’ta Sizi Kimin Sildiğini Öğrenin

1
4567

facebook-video-oynatmak-kapatmak
Neredeyse herkesin bir Facebook hesabı var diyebiliriz ve son zamanlarda en çok kullanılan uygulamadır.Peki o kadar çok arkadaşınız var ve sizi kimler silmiş anlık olarak öğrenmek istermisiniz.

Bildiğiniz gibi Facebook üzerinde resimleriniz,videolarınızı ve yazılarımızı paylaştığımız ve durum güncellemeleri ile yeni arkadaşlar edindiğimiz büyük bir ortam diyebiliriz.Yıllarca görmediğimiz arkadaşlarımızı bulabilir onlarla irtibata geçebiliriz.İstersen bazı işlemler ile popüler olabilir ve büyük kitlelere hitap edebilir ve büyük gruplar kurabiliriz.Burada ise son zamanlarda herkesin merak ettiği arkadaş listemden beni kimler silmiş yada çıkarmıştır diye öğrenmek istemesidir.Bu işlemi herkes merak edebilir.Nedeni ise neredeys hergün bir arkadaş ekliyorsunuz ve arkadaş sayınız arttıkça takibide zor oluyor diyebiliriz.

Dediğimiz gibi belkide arkadaş lsitenizde yüzlerc kişi var ve zamanla sizi silenler,Facebook hesabını kapatanlar olabiliyor.Bunların kim olduğunu bulmak istiyorsanız vereceğimiz uygulama tam size göre diyebiliriz.

Facebook’ta Sizi Kimin Sildiğini Öğrenin

Bu işlemi yapacak yani sizi arkadaş listenizden kimler silmiş görebileceğiniz uygulamanın adı Unfiend Finder uygulaması.Bu uygulama İnternet tarayıcınız ile ortak çalışmaktadır.Yani siz Firefox, Google Chrome, Safari, Opera, çok yakında da Internet Explorer tarayıcılarından birini kullanıyorsanız eklentiyi bulup yüklemeniz gerekmektedir.

Genel olarak son zamanlarda en çok kullanılan tarayıcı Google Chrome diyebilirz ve bizde Google Chrome olarak işlemi anlatacağız.

İlk olarak Google Chrome mağazadan Unfiend Finder uygulamasini inidiriniz.Daha sonra ise uygulama otomatik olarak tarayıcınıza eklenecektir.

facebook-sizi-silenleri-gormek
Daha sonra ise profilinizin hemen solunda ve timeline sayfanızda sizi silenler varsa listesiniz yapmaktadır.Bu işlemden sonra yapmanız gereken beklemek olacaktır.

Uygulama dediğimiz gibi sadece Google Chrome değil tüm tarayıcılar için geçerlidir.Sadece Firefox için biraz farklı yani Firefox için fazladan bir eklenti daha indirmeniz gerekmektedir.Eğer Firefox kullanıyorsanız Greasemonkey eklentisini eklemeniz gerekiyor aksi halde işlem olmayacaktır.

Önceki İçerikSelfied for Messenger Uygulaması
Sonraki İçerikEn Çok Kullanılan Firefox Eklentileri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz