Facebook Oyun İstekleri Nasıl Engellenir

1
1392

Facebook Friendly Marketing
Artık facebook üzerinden oynana o kadar çok oynana oyun varki eğlenebileceğiniz gibi durmadan gelen uyarılar ve mesajlar gibi canınızıda sıkabiliyor.Arkadaşlarınızın yolladığı oyun istekleride bunlara eklenince daha çok karmaşa yaşanıyor ve arkadaşını bile arkadaşlıktan çıkarır durma geldi.Tabi zamanla bu durum ortadan kaldırabiliyor.Oyun ve diğer istekleri engellebilirsiniz.

İlk olarak facebook sayfasınıza giriş yapınız.Daha sonra ise sağ üst köşede hesap ayarlarına giriniz ve karşınıza çıkan pencereden bildirimler bölümüne giriş yapınız.Burada aşağıdaki gibi bir bölüm bulunacak Uygulama istekleri ve hareketleri bu bölümde ise hangi uygulamarın bildirimlerini isteyip istemediğinize karar verebilirsiniz.

facebook-oyun-isteklerini-engellemek

Diğer bir yöntem ise gelen oyun bildirimi üzerinden yapabilirsiniz.Yani sol üst köşede gelen bildirimler bölümüne geliniz.Daha sonra aşağıdaki resimde gösterilen çarpı işaretine geliniz ve tıklayınız.
facebook_oyun_bildirimi

daha sonra ise çıkan mesaj kapat dedikten sonra işlem tamamlanmış olacaktır ve oyunla ilgili bildirim gelmeyecektir.

Önceki İçerikEn Çok Kullanılan Google Chrome Kısayol Tuşları
Sonraki İçerikDiş Minesi ve Asit Aşındırması Nedir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

  1. bende bu şekilde çıkmıyor. uygulama ayarları –> en altta uygulama istekleri ordaki tik işaretini kaldırdım. bakalım hala gelecek mi? yeter bee aaa..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz